2020. március 24., kedd

Polctörlés #2


     Sziasztok!

     Emlékeztek még a Polctörlés rovatra? Majdnem két évvel ezelőtt indítottam, és nem túl sok bejegyzés született a témában. Hát igen, sajnos elég inaktív vagyok.
Viszont most hoztam egy újabb témába vágó posztot egy csokornyi könyvvel a főszerepben.
Lássuk az "újdonságokat".


     Mivel mindig pakolgatom a könyveimet, ezért ritka, amikor huzamosabb ideig egy-egy polckocka ugyanúgy néz ki. Kicsit kezd zsúfolt lenni a könyvespolcom, ezért sok regényt fektetnem kell egymásra, amit nem bánok, így is szép, és hadd gyűljön csak amíg van hely. Aztán majd kitalálok valamit. Épp ezért a múltkorihoz képest változott az egyik bemutatott polcom, ugyanis az ott látott könyvekhez csatlakoztak a Leda D'Rasi köteteim.












     A harmadik polcocskám az én kis állandó gyöngyszemem. Itt mint láthatjátok, csupa A.O. Esther regény van, de még a sarokba fért a Vérbe öltözött Anna is, Kendare Blake-től. Azért is szeretem ezt a polcot, mert mindegyik könyv keménytáblás, bár a sorozatok a Gombit kivéve hiányosak. Viszont ezekből leginkább csak az Összetört glóriák zárókötetét szeretném beszerezni (Hazatérés), a Blake könyv második része annyira nem tetszett, ahogy a Frigg rokkája sem lett igazán a kedvencem.

Összetört glóriák:
   - Elveszett lelkek
   - Hívogat a fény
   - Az Életfa
   - A Mennyország Kulcsa
   - Kristályfény 
   - Megbocsátás 

 Gombnyomásra: 
   - Első rész 
   - Második rész
   - Harmadik rész

Frigg rokkája:
   - Első rész 




     A negyedik polc a mostani kép óta kicsit változott, felkerült rá egy újabb könyv, és később talán majd több is, de ezt majd a következő bejegyzésnél megmutatom.
Mondhatni, ez itt a történelmi romantikus részleg, csupa kedvenccel. Igazából innen kezdődik a rovat lényege, ugyanis ezektől a könyvektől kezdtem el porolgatni, elsőként Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához, legutoljára pedig becsatlakozott Lorraine Heath-től A havishami ördögfiókák trilógia.


Bűnösök:
   - A liliom bűne 

A Felföld rettegett fiai:
  - A Harcos
   - A Sólyom
     - Az Őrszem
 - A Vipera
- A Szent
   - Az Újonc
     - A Vadász   



      A töri-romi könyvek közé került Jeaniene Frost-tól a Második kísértés, valamint az első CoHo könyvem a Velünk véget ér. Utóbbiról pár hónappal ezelőtt már írtam is a blogra. Utolsó kiszemeltem a Borzongató szeretetpéldányom, J.S. Carol-tól a Gyilkos társas - már csak ez maradt olvasatlan, a nagy Cat és Bones újraolvasós maratonom után ezt is szemrevételezem. Addig is jönnek szép sorban az értékelések.

Az éjszaka hercege:





Orisha legendája:

A sivatag lázadója:

Kim Stone:
   - Vérvonal



Ezek közül olvastatok már valamit? Ha igen, mi a véleményetek róluk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...