2012. október 30., kedd

Fifty Shades of Grey - A szürke ötven árnyalata

    
     Tudom, hogy ezt a videót - szerencsés esetben - már láttátok, de ha nem, akkor itt van az én,  E.L. James híres erotikus/romantikus regényének, A szürke ötven árnyalata nyomán készült klipem, Matt Bomer (Christian Grey) és Alexis Bledel (Anastasia Steele) főszereplésével:

 

18 megjegyzés:

  1. Hűűű, Annie, ez is klassz lett!

    Egyrészről, mintha itt a Movie Maker nem nyírta volna annyira a minőséget, mint a HG-nél, másrészt elismerésem, ahogyan összeszedted hozzá az anyagokat. És tetszenek a filmes eszközeid, ahogyan például fekete-fehérből szívesbe vált a kép és hasonlók.
    Annyi, hogy nekem Matt Bomer kicsit idős lenne Christiannak, mondjuk más kérdés, hogy én Rob Pattinson Cosmopolis-os karakterét, Eric Packert látom magam előtt, aki szintén dögös, milliárdos, annak is vannak szexuális perverziói.)

    De látom, az Árnyalatok is sokunknak tetszenek. Néha bizsereg a kezem, hogy csináljak egy Árnyalat blogot, de egyelőre megvárom, kik lesznek a film főszereplői, és bízom benne, valaki megelőz :) (Mert nem lenne már rá kapacitásom, úgy sejtem.)

    Szumma-szummárum, gratulálok ehhez is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösz szépen, Ancsi! :)

      Igen, én is észrevettem, hogy itt a képminőség jobb, mint a HG-s videónál. Nem nagyon értem, miért...

      A videó részleteit kb 5 klipből válogattam össze, ezek közül főleg egy rajongói trailer adta a legfőbb löketet. Abban kezdődik az egész feketén-fehéren, szóval nem én buheráltam meg a színeket. Csak megspékeltem még néhány nekem tetsző részlettel, de a végeredmény jó lett, és ha tetszik, annak csak örülök.:)

      Igaz, Matt nem épp 27, de nagyon sok idősebb színész játszik fiatalabb karaktert, úgyhogy engem nem zavarna.
      Pattinson Cosmopolis-os karaktere meg nekem nem Christian. :| Olvastam, hogy a rajongók Rob-ot is megjelölték Grey szerepére. De nekem ő túlságosan is Edward, és egy jó darabig nehéz lenne rá nem vámpírként tekintenem. :)

      Én erősen elgondolkodtam azon, hogy csináljak egy Ötven Árnyalat blogot. Csak kevés az időm, meg az angoltudásom, hogy nekikezdjek. :/

      Láttam a Kellan Lutz blogodat. Gratulálok hozzá, nagyon jó! A pasi megérdemelne már egy jó szerepet, mert a Twilight sorozatban nem volt éppen túlságosan a központban. Nekem még ő is jó Christian lenne...
      http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7ho7qnRhf1rvyadfo1_250.jpg

      Törlés
    2. Abban mindenképp egyetértünk, hogy "Eric Packer" személyisége nem Christian-os (sokkal érzéketlenebbnek tűnik, bár a film végére ebben sem vagyok teljesen biztos), én külsőre látom őt magam előtt.

      Viszont én el tudok vonatkoztatni Rob vámpírszerepétől. Nekem az Emlékezz rám!-ban, a Vizet az elefántnak!-ban meg a Cosmopolisban is sikerült mást és maradandót alkotnia, de jogos, hogy van egy stílusa, amitől kicsit hasonlóak a karakterei, bár lehet, hogy ez csak ő maga :))) Azt meg nem tudja a forgatáson kívül hagyni :))

      Persze engem lehet erősen befolyásolt a tény, hogy tudtam, hogy Alkonyat-fanficből indult az egész, azért képzelem olyannak.

      Ugyanakkor - bár imádom Kellant és én is szurkolok egy neki illő szerephez - ő nem Christian (látod, őt Finnickként viszont láttam magam előtt). Az klassz lenne, ha Elliot lehetne, ugye ő az Emmettnek megfelelő karakter, de nincsenek nagy reményeim. :/

      És persze tudom, mindenki másképp képzel el dolgokat, nem gondolom a saját véleményemet univerzális igazságnak :))

      Törlés
    3. Én még nem láttam a Cosmopolis-t, de rápillantottam pár képre a filmből. Hát, mit is mondjak... mindkettőnknek meg van a maga elképzelt Christiana. Majd idővel úgy is kiderül, ki kapja a szerepet... bárcsak ott tartanánk már. :)
      Viszont Rob-tól láttam az Emlékezz rám filmet, amiben egyáltalán nem Edward-ként tekintettem rá.

      Alkonyat-fanfic... nos igen, a Szürke árnyalat eleje hasonlít az inspiráló műre, de nagyon örülök neki, hogy ezt a bélyeget később elhagyta.

      Elliot, tényleg, mondasz valamit! :)

      Törlés
  2. Wow! :)) Nem tudtam, hogy Te készítetted a videót, már láttam a napokban többször is! :)
    nagyon szuper lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán? Többször is? :O Ennek nagyon örülök! :))
      Köszönöm szépen! :)

      Törlés
    2. Kérlek Titeket! Osszátok meg, melyik filmből vágtátok össze azt a jelenetet, amelyben megkötözik a nőt, eltakarják a szemét, nagyon meg nézném a filmet natúrban is! Előre is köszönöm! Adrienn

      Törlés
    3. Szia!

      Az a jelenet, amire te kíváncsi vagy, sajnos nem filmből van, hanem egy klipből. 30 Second to Mars - Hurricane.
      http://izyanniemsm.blogspot.com/2012/12/aprocska-ev-vegi-osszegzes.html - ezen a linken megtudod nézni a klipet. A bejegyzés végén van.

      Törlés
  3. Üdv a szerkesztőnek! Imádom a könyvet bár még csak a másodikat olvasom. Nagyon jó hogy Alexis Bledel alakítja Ana-t. De nekem Matt Bomer nem túl Christian-os. Hát ha Rob lenne a színész biztosan nem nézném meg a filmet . Christian-t én egy iszonyatosan sexy jóképű milliárdosnak képzeltem el. Matt Bomer nem túl sexy a számomra. De eddig akkor is ők ketten alakítják a legjobban Ana-t és Christian-t :D A videó fenomenális nagyon jó lett gratulálok hozzá :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ne feledd, ezt a videót nem kell készpénznek venni, eddig még nem dőlt el, hogy kik is fogják játszani Ana-t és Christiant. Alexis és Matt csak az én - meg még jó pár ember - kedvenceim, akiknek szívből drukkolok a szerepért. No, hát nekem Matt, szexi. ;)
      Rob-ot én sem favorizálom.
      Köszönöm a gratulációt, nagyon örülök, hogy tetszik. :)

      Törlés
  4. Kedves Annie!

    Most olvastam a könyv első részét és nagyon tetszett. Utána nézelődtem a neten, és így találtam erre az oldalra. A kliped is szenzációs! Meg szeretném kérdezni milyen szám szól alatta?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Örülök, hogy tetszett a könyv, és annak is, hogy a klipem is, köszi. :)
      A kérdésedre a válasz: Lalo Project feat Aelyn - Listen to me, looking at me

      Törlés
    2. Kedves Annie!

      Köszönöm a választ!
      Azóta már a második kötetnél tartok, és mondhatom, a rabja vagyok! :)
      Üdv: Katalin

      Törlés
    3. Kedves Katalin! (De jó, végre a neved is tudjuk már. :) Amúgy a bejegyzésírás alatt a "Válasz a következőként" ablakocskát legörgetve a Név/URL cím-re kattintva nyugodtan beírhatod a neved, és akkor már nem leszel névtelen.)

      Szívesen!
      No hát ennyire tetszik? :) Az jó!
      Amúgy ha megnézed az "Őket olvasom!" sávomat, találhatsz egy Beautiful Shades oldalt, ami egy magyar, Ötven Árnyalat rajongói blog. Nézz körül ott is. :)

      Törlés
  5. Őszintén megmondom, hogy én utálom a Szürke-trilógiát és a filmhez sem fűzök ennek okán túl nagy reményeket. Viszont ez a videó nagyon tetszik! Pláne, hogy a Hurricane klipjéből vágtad ki a Zerotikus jeleneteket :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy legalább a videó tetszik. :)
      Szeretem a Hurricane klipjét, a zenét még inkább, a csapat meg az egyik legnagyobb kedvencem! :)

      Törlés
  6. Sziasztok!

    Valaki segítsen nekem kiigazódni ezen. Most akkor Matt-éknek is van külön filmjük, ami a könyv alapján készült? Mert láttam a youtube-n rengeteg videót, amiben Matt Bomer-t és Alexis Bledel-t látom a főszerepben. Vagy ez most hogy van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Matt-éknek nincs ilyen filmjük, a YT-on található videók csak rajongói munkák, amik különböző filmekből vannak összevágva. Pl. Matt-nek a White Collar sorozatát, amíg Alexisnek a Diploma után vagy a Good Guy filmjeit használják fel alapnak.
      Gondolom ha olvasol egy könyvet, te is összehasonlítod a szereplőket más és más színésszel. Itt is erről van szó. Néhány rajongó Christian-t úgy képzelte el mint Matt Bomer, Ana-t meg mint Alexis Bledel, és így születtek meg a fantrailerek, mint amilyen ez is.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...