2018. augusztus 24., péntek

Polctörlés #1


     Helló!

Régen volt már valamilyen rovat a blogon, ezért úgy döntöttem, épp ideje kreálni egyet.
Ugye jól sejtem, hogy a polcaitokon több az olvasatlan könyv mint az olvasott? Tízből nyolc embernél tuti fellép ez az állapot. Nálam is hasonló a szitu; nézem a polcom, és számolgatom, hány olyan könyv van, amit csak akkor veszek kézbe, ha portalanítom a polcom. Aztán jött az isteni szikra, hogy mi lenne, ha csinálnék egy rovatot Polctörlés címen, amibe megmutatok pár olyan könyvet, ami olvasatlan, de ezen mindenképp változtatni akarok. Úgyhogy nem is húzom tovább az időt, megmutatom milyen könyvek találhatóak a polcom felső részén, és ezekből miket akarok elolvasni.



     Amint látjátok, itt van az Engelsfors trilógia, aminek első két részéről, a Körről és a Tűzről már írtam véleményt. A harmadik kötet, a Kulcs is szép vaskos jószág, féltem is nekikezdeni, de aztán lekaptam a polcocskámról, és amikor az udvaron kisfiamat altatom, rendszeresen előveszem ezt a röpke nyolcszáz valahány oldalas sztorit. Hiába rendelkezik hatalmas oldalszámmal, nagyon élvezem olvasni. Sőt, lassan be is fejezem.

     Jeaniene Frost Vámpírvadász sorozatának spin-offját mindenképpen a polcomon akartam tudni. És az ezután következő könyveit is. Az Első lobbanást már el is olvastam, viszont még nem írtam róla a blogra, úgyhogy a polctörléses példányok közé csapom.

  • Véleményem a többi polclakóról:




     A másik polcon több olvasatlan példány található. Például J.A. Redmerski-től a Megölni Sarai-t, aminek nagyon bírom a borítóját. Valószínűleg mire kimegy ez a poszt, már olvasni is fogom a könyvet.

     Következő Rázós könyveim C.J. Roberts Sötét páros trilógiájának 2. és 3. kötete, amik kb 2 éve várnak rám olvasatlanul.

     A Papírhattyúból már elolvastam vagy 2 fejezetet, na ezt orvosolni kell, Caleb és Livvie története után mindenképp belevetem magam Leylah Attar történetébe.

     Lylia Bloom Védtelenül könyve volt az ajándékom az első VP Szeretetcsomagomban. Olvassak valamit magyar szerzőtől is.

  • Véleményem a többi polclakóról:






Hokisok:


                                    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...