2020. szeptember 26., szombat

Megkésett bemutatkozás - avagy ki tevékenykedik a színfalak mögött

 Halihó!

2012 óta vezetem az én kis mindenes blogomat (aminek létrejöttéről ITT írtam korábban) - amit hát igen, jó pár éve a könyvek uralnak -, de még sosem jutott eszembe, hogy bemutatkozót írjak. Úgy gondoltam nincs szükség a bejegyzéseim mellé magamról is megosztani pár privát infót, képet meg végképp nem, de aztán úgy voltam vele, miért ne? Úgyhogy tessék-lássék kedves olvasók, itt vagyok én, és most pedig elárulok pár hadititkot magamról.


A nevem Anita, Kárpátalján élek, örök huszonéves vagyok, bár már a harmincas ösvényt taposom. Van egy csodálatos, energiabomba kisfiam, aki sosem hagy unatkozni... ehh... bárcsak hagyna néha! ;)

Világéletemben imádtam a jó filmeket, sorozatokat, de több mint tíz éve szerelmes vagyok az olvasásba. Könyvfronton mindenevő vagyok, de leginkább a romantikusokra, fantasy-ra, pszicho-thrillerekre, illetve krimikre tudok a leginkább rákattanni. Az olvasás mellett a zenehallgatás a legnagyobb mániám, de ha megszáll az ihlet, jómagam is írok dalokat.

Imádom még a macskákat, az a fajta vagyok, aki ha meglát egy cicust, muszáj megsimiznie és gügyögni neki. Továbbá szeretek rajzolni, a természetben sétálni, a naplementét bámulni, és sütiket sütni... igaz, azt nem tudok. Pocsék cukrász lennék, de eddig még nem igazán csináltam ehetetlent. Azért nem adom fel, hátha egyszer sikerül jól megsütni egy piskótát... is (azóta találtam egy remek receptet).

Leginkább kávé mániás vagyok, de nem vetem meg a teát sem, persze cukor nélkül. Imádom a bekuckózós-teázós napokat, de ha lehet, inkább a tavaszt és a vénasszonyok nyarát preferálom.

Nem tudom mit írhatnék még, azt hiszem röviden ennyi rólam. Remélem tetszett ez a kis kitekintő. 

Köszönöm, hogy elolvastátok!


U.i.: olvassatok, filmezzetek, hallgassatok zenét és mosolyogjatok sokat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...