Elérhetőségeim!


anniemindenesblogja@gmail.com - ha felakarjátok velem venni a kapcsolatot, ezen a címen megtehetitek.

Pinterest - kedvenc filmes/könyves képeim, egy csokorba szedve.

Moly - egy nagyszerű oldal, ahol engem is megtalálhatsz... ha esetleg kíváncsi lennél rám.

Snitt - filmekkel, sorozatokkal foglalkozó oldal, ahol én is szívesen garázdálkodom.

Instagram - privát oldalnak indult, de eluralkodtak rajta a könyves tartalmak. :) 

27 megjegyzés:

 1. Szia.
  Nagyon jóó ez az oldal.Belinkeltelek hozzám.
  http://adelle.irasai.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik az oldal. :) Köszi a linkelést is. :)

   Törlés
 2. Szia! :)

  Valamit tudnál írni a Vámpírakadémia részeiről?Én neten olvastam,de a 6. részt nem találom...
  Meg még a Vérvonalak érdekel nagyon,és a sorozat többi része.
  Mindkét sorozat írónőja Richell Mead.
  Előre is köszi,és ha megtalálod a Vámpírakadémia 6. részét és a Vérvonalak összes részét,írj! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)

   A következő linken mindent megtalálsz ami érdekel, a könyveket pedig e-mailben eltudod kérni az oldal szerkesztőitől. :)
   http://vampirakademia.blogspot.com/p/vampirakademia-sorozat.html

   Törlés
 3. Szia!

  Az interneten böngészve bukkantam rá blogodra, s nagyon szimpatikusnak találtam. A könyvek és filmek alapján ezek szerint Te érdeklődsz a fantasy-téma iránt?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Köszönöm szépen, örülök, hogy szimpatikusnak találod az oldalam. :)
   Így van, valóban érdeklődőm a fantasy-téma iránt. És te?

   Törlés
 4. Szia!

  Hát ez az, hogy én is. Ezzel kapcsolatban tudnék ajánlani egy ősszel (vagy legkésőbb év végén) megjelenő kötetet. Van pár infóm a tartalmáról; érdekelne?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Persze, miért ne, mondhatod az infót. :)

   Törlés
 5. Szia!

  Olyan vérfarkasok vannak benne, akik már az átváltozásuk után sem vadállatok többé. Akik a hagyományos véres és vad kép helyett civilizált életet folytatnak, s mindezt ilyen, mint a jelbeszéd, tóga/palást viselete nemcsak emberként, de farkasként stb. is érzékeltetik. Egy királyságban (városokban és falvak) élnek; egyfajta vérfarkas kultúrát teremtve (pl. bronzpénz).
  Szereplnek benne "vérmacskák" is, de őket itt nem így hívják. Igazából ők falka helyett törzsekben élő, bennszülött nép, akik bár át tudnak változni nagymacskává, de ebben a formájukban is két lábon járnak, jelbeszéddel kommunikálnak, s emberi ésszel bírnak.
  Vannak itt vámpírok is; ők egy államban (köztársaságban) élnek, ahol a vérbeszerzés állami úton (vér-kutak és vérszivattyú) történik, s ahol a vérszívók képesek napfényben is járni, noha a forró meleget már nem kedvelik. Illetve ahogy hallottam, aranypénzzel kereskednek, s országgyűlés is van náluk...
  Mellettük még megjelenik a vámpírok és vérfarkasok tulajdonságait egyesítő, törzsekben élő nép, amelynek hibrid a neve, s akik közül a nők tudnak repülni, míg a férfiak a vérfarkasokhoz hasonlóan nagyon erősek.
  Legvégül, ahogy tudom, az emberek vannak...
  A történet szerint öt nép létezik a regénybeli világon, ahol tulajdonképpen egyik nép sem rejtőzködik az emberek elől; "mindenki tud mindenkiről", s bár ezek a háttérvilág fontosabb elemei, de úgy tudom, hogy a kötetet különleges állatok (pl. moa, halbéka), rejtjeles levél, egy világtérkép, csaták, kalandok, s vicces jelenetek is jellemzik. Egyfajta középkorias világnak tűnik, csak lovagok, királykisasszonyok és sárkányok helyett ilyen lények szerepelnek benne. Szerintem, ha vannak hasonló érdeklődésű barátaid, nekik is leírhatod, mert szerintem nem lesz rossz, ha majd kiadják. Címet még nem tudok, a szerző pedig egyelőre még titokban akar maradni... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez a sztori nagyon jól hangzik. Érdekes. Magyar szerző története? Ha többet megtudsz a regényről, lennél szíves szólni nekem? Akár e-mailben, vagy itt a blogon. Megköszönném! :)

   Törlés
 6. Örülök :) Igen, magyar szerző. Meg van az email-je, ha gondolod, megadhatom, s szólhatok neki, hogy valaki érdeklődik a készülő regénye iránt. De ezt csak akkor, ha te is akarod; nem szívesen keverek senkit gyanúba :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gyanúba? Dehogy is. :) De ha nem bánod, előbb inkább megvárnám, amíg újabb infókkal látsz el a könyvvel kapcsolatban. :)

   Törlés
 7. Hát, én is csak ennyit tudok; többet max a szerzőtől lehet megtudni. Nekem is csak annyit mondtak róla, hogy huszonéves, meg hogy jófejnek tűnik. Ennyi. Egyik jó barátom révén értesültem róla; s gondoltam, megosztom a hírt... Úgyhogy sajnos csak ennyit tudok...

  VálaszTörlés
 8. De ha gondolod, megérdeklődök újabb infókat a könyvről. Nos?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyugodtan. :) Várom a további fejleményeket!

   Törlés
 9. Nos, ráírtam a szerzőre, s kérdeztem újabb infókat, illetve mondtam neki, hogy valaki érdeklődik a készülő kötete iránt. Még annyit mondtam rólad, hogy blogot vezetsz, mást nem; remélem nem baj :) Viszont ő azt írta nekem, hogy inkább felvenné veled a kapcsolatot, mint rajtam keresztül infózik... Többet mondana, mivel mégis csak ő ismeri azt, amit írt :) Ha gondolod, akkor ide a blogra is írna; vagy megadhatja az e-mail címét. Nos?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem az író ha szeretne először körülnézhetne az oldalamon, aztán ha tetszenek neki az írásaim, és érdemesnek talál arra, hogy megossza velem a készülő regényéről szóló információkat, akkor nyugodtan felkereshetne. :)

   Törlés
 10. Jó, ha gondolod, akkor ezt megírom neki. :)

  VálaszTörlés
 11. Megírtam neki; remélhetőleg megnézi. :)

  VálaszTörlés
 12. Szívesen :) Ahogy látom, még nem írt ide, a blogra... amúgy Csabinak hívnak, szóval engem okolj, :) ha nem sikerülne a dolog; de remélem, hogy hamarosan írni fog :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Csabi!
   Ha nem jelentkezik, akkor nem. Nem lesz ebből semmi probléma. :) Előbb-utóbb úgyis megjelenik a könyve, és ha jó értékeléseket kap, biztosan elolvasom majd.

   Törlés
 13. Szia! A szerzőhöz van szerencséd :), Zsigmondnak hívnak. Alaposan körbenéztem a blogodon, és nagyon szimpatikusnak találtam. Az a kérdés, hogy itt szeretnéd tartani a kapcsolatot, vagy adjak egy e-mail címet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Zsigmond, örülök a megismerkedésnek. :) Köszönöm, örülök, hogy szimpatikus a blogom.
   Egy e-mail címnek igazán örülnék.

   Törlés
 14. Kedves Annie,
  Íme: zsigmond.zsalf@gmail.com
  Minden nap - legalább egyszer - megnézem.

  VálaszTörlés
 15. Nos, ahogy látom, írt a blogodra; remélem tudtam segíteni! :)
  Csabi

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...