2021. július 25., vasárnap

Polctörlés #3

     Úgy tűnik a tervezettel ellentétben ez a rovat éves szintűvé vált, pedig sokkal gyakrabban szerettem volna effajta bejegyzéssel szolgálni.


A Polctörlés lényege annyi, hogy a könyvespolcomon régóta porosodó regényeket szép lassan szeretném elolvasni. Három év alatt sikerült eljutnom a polcom harmadik sorához, úgyhogy elég jól haladok. XD

Meg is mutatom, hogy milyen regények vannak rajta. :)



Amint látjátok, ezt a polckockát a Maxim és a KMK könyvei uralják. Ezt a részleget sikeresen kiolvastam, szinte mindegyik kedvencemmé vált, a jövőben biztosan újraolvasom majd őket.

Előre is elnézést a tré képekért, sajnos a polcom a szoba legárnyékosabb részén van, a telefonom kamerája meg olyan amilyen. :) 

Jeaniene Frost:
Az éjszaka hercege:
Cat és Bones - Vámpírvadász:

Sarah J. Maas:
DC legendák:

Colleen Hoover:

Rácz-Stefán Tibor:

Hercz Júlia

Ruta Sepetys:

Tomi Adeyemi:
Orisha legendája:

Alwyn Hamilton:
A sivatag lázadója:
- A vég hősnője

Jennifer Niven:

Keri Smith:



     Most pedig jöjjön a csupa Kmk-s szekció. Innen az Arkánum krónikákat valamint a Feszülő húrt leszámítva nem olvastam semmit. Na jó, hazudok, mire ez a bejegyzés kimegy, már majdnem végeztem ezen poszt kiszemeltjeivel, ami most Mia Sheridantől A szerelem csillagjegyében c. sorozat lett. Azért esett erre a választásom, mert ez jött sorban. Ennyi a válasz. A McGarry könyveket tartogatom még egy kicsit. Mindkét sorozatból már csak a hatodik kötet hiányzik. De amíg a Feszülő húr azzal a kötettel be is fejezi a sorozatot, addig A szerelem csillagjegyében nem. Sajnos az alacsony érdeklődés miatt kaszát kapott a sorozat, nekem pedig vérzik a szívem, (egy-két részt kivéve) hiába nem egybefüggőek a részek. Egy biztos, ilyen jó NA sorozatot már rég nem olvastam. Szerintem megpróbalom angolul folytatni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...