2012. december 18., kedd

Jelenlegi kedvenceim...

     Bejegyzésírás közben gyakran hallgatok zenét. Most is egy könyvről kellene firkálnom valamit, de a kiválogatott zenéim elvonták a figyelmemet, és úgy döntöttem, a könyvvéleményt félreteszem, cserébe inkább megmutatom, miket hallgatok. :)

- Girls Aloud - On The Metro
Ezzel a zenével nemrég találkoztam, és nagyon meglepett. Azt hittem feloszlott az angol csapat, de örülök, hogy feltámadtak hamvaikból. Kár lett volna ezért a csapatért, mert a fennmaradt konkurens - régen óriási kedvenc - Sugababes igencsak rossz útra tévedt zenei téren, és már egyáltalán nem hozzák azt a minőséget, mint régen. Tehát nagy öröm számomra, hogy ez az ötösfogat még megtud lepni, és maradtak a régi, jól bevált stílusnál. Igaz ennek a számnak zenei alapjába becsusszan egy kis Benny Benassi...




- Maroon 5 - One More Night
Kedvenc és tehetséges csapatom egyik laza, könnyen szerethető dala, és a klip is rendben van, csak a vége nem épp happy.




- Psy - Gangam Style
Ez a pasi valami borzasztó. Rossz ránézni, de komolyan. Úgy eltudja magát adni, mint nagyon kevesen. Hülyét csinál magából, de élvezi, és ez a száma nem is rossz. Leginkább az alap tetszik, a hangja... nos hát van neki?
40. mp-nél a csajok. :D Nem tetszik nekik a habparty.

 



- Burns - Lies
 Nemrég találtam rá, és naagyon tetszik! Szeretem a dance zenét, és ha ilyet hallgatok, mehetnékem van... most is inkább bulizni mennék, mint munkába. -.- (ja, és ugord át a hirdetést, ha megakarod hallgatni)




- Viky Red - Love You
Listám végére jöjjön egy szerelmes music ettől a mikrofonfrizurás hapsitól. Nagyon jó hangja van, több számát meghallgattam már, de ez tetszik a legjobban:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...