2012. december 26., szerda

Sara Fawkes: Amit csak Ő akar


     Miután megismertem James Ötven árnyalat trilógiáját, egyre több hasonló erotikus/romantikus könyvvel találkozom. Nem csoda, hisz Grey-ék története egyre többeket ihlet az e-fajta kategóriába sorolható írásokra. De bárcsak ne tennék!
Sylvia Day Hozzád kötve c. regénye nálam még oda sorolandó ami tetszik, ám a nemrégiben átszenvedett Sara Fawkes - hazájában több részben bemutatott - Amit csak Ő akar munkája már túl sok volt.
 Tessék, az eredeti fülszöveg:

Sara Fawkes

     Lucy Dalacourtnak nem álmai netovábbja a mostani beugró állás, de legalább fizetni tudja a számláit... egyelőre. Napjai fénypontja a reggeli liftezés: sikerül mindig úgy időzítenie, hogy mindennap láthassa a jóképű ismeretlent.
De minden megváltozik, amikor egyik reggel az idegen a liftben elcsábítja a meghökkent Lucyt. Rá nem jellemző módon a lány ellenkezés nélkül megadja magát, és még csak nem is sejti, hogy buja kalandja a titokzatos férfival, akinek még a nevét se tudja, érzéki élmények egész sorozatát indítja el és örökre megváltoztatja életét. 


     Ebbe a könyvbe Lindánál botlottam bele, és hát nem tagadom, könnyesre sírtam a szemem a lehúzó kritikáját olvasva. Rögtön tudtam, hogy ezt nekem el kell olvasnom, hátha tetszik, de maradéktalanul egyet kell értenem vele, mert ez borzasztó. Egy kedves csajnak köszönhetően - hálás vagyok Andi ;) - pedig hozzá is juthattam ehhez a történethez, tegnap ki is végeztem, de a sztori is az agysejtjeimet. Azért még megpróbálok összehozni néhány épséges mondatot...
Ebben a sztoriban nem szerettem meg semmit és senkit sem. A főszereplők irritálóak, buták, ellenszenvesek, mind egytől-egyig. A történet meg túl tömény, szedett-vetett.
Már az eleje nem jött be, ahogy könyvünk két szereplőcskéje egymásra talál. Egy-két pillantás, és a kedves páros máris egymásnak esik, pontosabban a jóképű ismeretlen lerohanja a megbabonázott Lucy Dalacourt, aki szétvetett lábakkal boldogan nyögdécsel a pasi kezeitől. Bezzeg én a cipősarkammal vakon megcéloztam volna a drága úriember tökeit, miközben úgy kiabálok, mint akit nyúznak. Hát igen, ezt nem én írtam, Fawkes pedig tett még egy lapáttal a dologra, és főszöszkéjét munka végén összehozta azzal a zöldszemű hapsival még egy menetre, ahol már a hölgy kényeztet cummantanivaló szájával. Basszus, itt azért belegondoltam, mi jöhet még, ha már az első fejezetben belevág a mély vízbe? Hamar megkaptam a választ - minden. A lánynak egy testrése sem maradt felavatatlan.  A "félgömb"-jeitől frászt kaptam. Ezek a szóismétlések kiakasztottak, és ha eredeti könyvként lett volna a kezemben, talán földhöz is vágom. De nem csak emiatt.            
Lucy korára nagyon kíváncsi lettem volna. Mert az olvasottak alapján agyi szinten olyan tizenévesnek mondanám. Ostoba nőszemély, aki méltán ordibálhatja a következő viccet: lehet, hogy kívül szőke vagyok, de legbelül sötét!
És a drága inkább áll - leegyszerűsítve - luxusprostinak, minthogy tisztességesen mosogasson egy hamburgeresnél - pazar.
Az írónő úton-útfélen sajnáltatja hősnőjét. Igen, sajnáltam én is a szülei miatt, de ami történt az megtörtént, nézzünk már előre is.
Kedves főnöke/szexpartnere egy ütni való seggfej. Jeremiah Hamilton taszító a túlzott uralkodó viselkedésével. Alig mutatott némi érzelmet, felfoghatatlan számomra, Lucy mi a nyavalyát láthatott benne. Jól van, legyen szép ember, de hogy ennyire bunkó? Úgy használta szerencsétlent, mint egy darab papír zsebkendőt - beléd ürítettem amit kellett, jólesett, majd még előveszlek ha kellesz - na gyönyörű.
És ezt az a szerencsétlen naiv tyúk észre sem veszi. Minek is? Hisz jólesik neki, ha mindenféle vacakkal teledugdossák, később meg anális nemi erőszakkal fenyegetik. Nyisd már ki a szemed angyalom, és láss!!!!
Hogy a "kapcsolatuk" még ennél is bonyolultabb legyen, színre lép Remi bátyja, a fegyverkereskedő Lucas, aki ha nem is kap sok szereplési lehetőséget, egy aprócskát tetszett... főleg ahogy a végén megszökött. És persze, hogy a másik fafej, a csipkelődő báty is - megmagyarázhatatlan módon - mocorgásra készteti Lucy gyomrában azokat a fránya kis pillangókat. -.-
A Hamilton család anyukástól türelemtaposó, de nagyon.

Friss könyv ez az Amit csak Ő akar, ami hogy ne hasonlítson teljesen az Ötven árnyalathoz - már hogy itt is van egy "mindent megtehetek veled" szerződés, a csaj epekedik a BDSM kedvelő csilliárdos után -, a második felétől átvált egy akciótörténetbe. Ebben volt egy pici tetszik rész, de inkább csak azért, mert volt benne egy kis filmbe illő merénylő kontra túsz dolog. Amúgy katyvasz volt tőle az egész sztori, és nem tudtam meg, mire jutottak Lucy-ék "egyet csettintek és körbeáll két tucat kommandós" emberével.
A sztori folytatásszagú, de ha nem jön ki második rész, nem leszek lelombozva. Ám ha trilógiává növi ki magát, akkor felveszem a kesztyűt, állok elébe, ide vele, hátha jobb lesz.  

     Nem hittem volna, hogy valaha is ennyi pontszámot adhatok egy könyvnek, de most dobogóst avatok:

1/10       

8 megjegyzés:

  1. Aszem ez öt kötetesnek készül... :D:D:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye most csak tréfálsz. o.O

      Törlés
    2. Valahol mintha valami ilyesmit olvastam volna... De szerintem akkora bukás a könyv, hogy ha külföldön meg is jelentették x részben, a magyar kiadók nem fognak pénzt pocsékolni a folytatásra... Vagy ne becsüljem alá a kategória rajongóinak erejét? :)

      Törlés
    3. Én úgy tudom ezt a könyvet adták ki külföldön 5 részre darabolva, talán e-book formájában. És a nagy népszerűsége miatt nyomtatták később papírlapra, egyben.
      Folytatásról még nem hallottam konkrét híreket.
      Uhh, hát a rajongók... hidd el, láttam én már olyan blogot, ahol epekedve várják a folytatást.

      Törlés
    4. Még szerencse hogy ez nem a te, és nem az én blogom... :D Amúgy biztos igazad van, én nem mélyedtem bele a Sara Fawkes információkba, valahol olvastam valamit, valamilyen ötről. Ez jött ki belőle! :D amúgy most nézem az oldalsávodat... Maya Banks? Előtte vagy még, vagy utána? ha előtte, akkor elmondhatom, olyan mély élményben lesz részed...:D

      Törlés
    5. Banks-et tegnap kezdtem el. Gondolom, miféle mély élményben. :D

      Törlés
    6. Nem lövöm le, maradjunk annyiban, tanulságos lesz... Az első kérdés ami bennem felmerült: van ilyen nő? :D:D:D És meg is válaszoltam: biztos van, láttam ettől durvábbat is, de ha már Banks, akkor az Édes megadás...Na az veszettül könnyeket csalt a szemembe. Van benne egy jelenet, amikor a főhős, egy falnál térdre kényszeríti hősnőnket, megragadja a fejét, és erőteljes mozdulatokkal... khmm. A nő gondolatai meg akörül járnak, hogy a felhalmozódott erő ellenére, ami a férfiban lappang, mégis mennyire óvatosan tömködi (persze torkig :D:D), és hogy ez mennyire megható... Na nekem sok minden eszembe jutott erről a helyzetről, de a megható nem volt köztük! :))

      Törlés
    7. Ez a Vénuszdombi mesék eddig még elmegy. Most olvasom a második történetet.
      Az Édes megadás is megvan. Lassan annak is nekikezdek. :)
      A nőci biztos azon hatódott meg, hogy néha véletlenül levegőhöz jutott. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...