2024. szeptember 10., kedd

Bordás Róbert: Leosztott lapok

     Mindig van abban valami csodálatos, amikor a könyvmoly olyan regényt tart a kezében, ami a saját lakhelyén játszódik, vagy érinti azt. Az olyan könyvet sokkal inkább a magáénak érzi mint egy amúgy jól sikerült, például beszippantós fantasy-t. Mert az előbbi nem csak a fantáziáját szólítja meg, hanem lénye egy részét is. Én pedig pont így éreztem magam, amikor Bordás Róbertnek köszönhetően elolvashattam a Leosztott lapok című kötetet. 

Kiadó
: magánkiadás 
Műfaj: történelmi 
Oldalszám: 364
Kötés: puhatáblás 
Megjelenés: 2023
ISBN: 9788090867550

Érdekel? IDE kattintva megrendelheted! 

     Anna már nem győzte számon tartani, hányszor gáncsolta el a sors. De most majd kiáll az igazáért…

Oniszkó Anna zsarnoki mostohaapja árnyékában nőtt fel. Most tizenévesen elhatározza, hogy megszökik tőle, és megvalósítja álmát, hogy tanár legyen.
De ez Ungvár, Csehszlovákia, a naptár az 1938-as évet mutatja, és a történelem darabokra tépi Anna életét.
Háborús veszélyek közepette, olykor legközelebbi hozzátartozói által is megcsalatva, Annának erőt kell találnia, hogy elképzelhetetlennek tartott döntéseket hozzon, és megvédje azokat, akiket szeret, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy fel kell áldoznia mindent, ami számára szent.
Egy bátor nő igaz története.

2024. szeptember 6., péntek

N. Simon Barbara: A szerelem ára

     N. Simon Barbara könyveihez ugyanolyan magabiztosan nyúlok, mint bármelyik nagynevű, bestseller kortárs romantikus író regényeihez. A stílusát nekem találta ki a Jóisten, amire az Érted-sorozat első része még pluszban ráerősített. A szerelem üzlete kötettel nem kezdődött felhőtlenül a viszonyunk, de pár fejezet után annyira beszippantott, hogy a végére még könnytörölgetésre is futotta. Ezért nagyon vártam, hogy a sorozat folytatása, A szerelem ára vajon mit is tartogat a számomra.

Kiadó
: Németh & Németh 
Sorozat: Érted #2
Műfaj: romantikus, erotikus 
Oldalszám: 416
Kötés: puhatáblás 
Megjelenés: 2022
ISBN: 9786158219709

Érdekel? IDE kattintva megrendelheted! 

     Pénz ​és hatalom. Titkok a múltból. Szenvedély.

Nyitrai Péter budapesti elit klubja nem csak a féktelen szórakozásra ad lehetőséget a leggazdagabbak számára. Helyet biztosít a piszkos alkuk megkötésére, kapcsolatok építésére. Péter egy hacker barátja segítségével bejut a felső tízezer gazembereinek otthonába, titkos információkat szerez, amivel később pénzt csikar ki tőlük. Csakhogy a rendszer működéséhez szüksége van még valakire. Valakire, aki elég merész és talpraesett ahhoz, hogy a bűvkörébe vonja a kiszemelt áldozatokat.
Darvasi Karola gyönyörű nő, térdre borulnak előtte a férfiak. Elszántan keresi a kiutat a nélkülözésből, amiben gyerekkora óta él. Leleményessége és pimaszsága az, amire Péternek szüksége van. A férfinak nincs más választása, alkut kell kötnie vele.
Karola túl eleven, és Péter nem bírja elviselni a nőből áradó tüzet. Ők ketten két teljesen különböző személyiség. Az együtt töltött idő azonban mindkettejüket átformálja, és rájönnek, hogy bár teljesen más világban élnek, több hasonlóság is van köztük.
Amikor minden összeomlik körülöttük, akkor jönnek rá, hogy van valami, ami a világ összes pénzénél többet ér.

Hogyan szelídíthető meg az, aki megszelídíthetetlen?
Két összetört lélek meggyógyíthatja egymást?
Mekkora árat követel az igaz szerelem?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...