2013. január 21., hétfő

Örökzöldjeim! "1"


     Biztos nektek is vannak olyan kedvenc zenéitek, amit milliomodik hallgatás után sem untok. Nekem is van pár, ezek közül meg is mutatok néhányat:

Kane - Rain Down On Me

     Nem emlékszem hol hallottam először, de azt tudom, hogy ahányszor meghallom, jókedvem lesz tőle, és szívesen ordibálom a szöveget az énekessel, miközben szökdécselek, mint egy kisgyerek. Persze csak a szobámban, zárt ajtó mögött. :P






Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes

     Egyszerűen megunhatatlan! Ez az első dalom Kelly-től, és a mai napig a legnagyobb kedvenc. A zene mellett nagyon tetszik a klip is.



Maria Mena  - Just Hold Me

     Régen nagyon szerettem zenéket cserélgetni. Mások válogatás CD-in valahogy mindig találtam egy pár olyan különlegességet, amiről gőzöm sem volt, hogy létezik. Ez a dal is a különlegesek kategóriájába tartozik számomra. Amíg nem láttam ennek a dalnak a videóját, memóriámban egy teljes más kisfilm pörgött le. Ott a lány egy régi bútorokkal berendezett szobából bámul kifelé. Kint kicsit fúj a szél, és a kósza felhőkből zápor áztatja a fákat. Közben az olykor előbukkanó nap sugarai, egymás után zenészek árnyékát veti a szoba egyik falára (zongora, dob, stb). Majd a végén a lány kifut a szobából, a fák elé, a kezét az égig emelve, néha körbefordulva, énekli az utolsó sorokat, majd meglátja a fák mögül kikandikáló szivárványt. Hülyeség, mi? ;P




Evanescence - My Immortal

     Olyan szép... és olyan szomorú is. Néha rám jön tőle a sírás. Amikor a srácok az egyik résznél belezúznak, az olyan jó! Jólesően borzongató. 




 Ани Лорак - Солнце/Ani Lorak - Solnce

     Ritka, amikor ukrán zenét hallgatok. Pedig hazai muzsika. Nagyon ritka, amikor megtetszik valamelyik hazai termék. De ez, ez a dal mindent visz! Ani erős és csodás hangja, valamint ez a fülbemászó dallam örökre beleivódott a tudatomba. Érdemes meghallgatni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...