2020. november 23., hétfő

Polctörlés #2 - teljesítve

     Helló!

Nem szeretem ostorozni magam, de ezzel a második polctörléses rovattal is elég lusta disznó voltam. Nem is az olvasás részével csúsztam meg, inkább az értékelések publikálásával. De oda se neki! A lényeg, hogy ismét elolvastam néhány olyan könyvet, ami hosszú idő óta ott porosodott a drága polcocskámon. Ó, és vannak még olyan regények, amik elolvasásra várnak. De erről majd egy másik posztban. A mai bejegyzés a lentebb látható kis pakknak lett szentelve.



Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

    Egy olasz származású féltestvér és egy sznob, arisztokrata herceg bonyodalmakkal teli szerelmes történetét meséli el MacLean Love by Numbers trilógiájának befejező része, ami az előző könyvekhez hasonlóan, szintén kedvenc lett!


Jeaniene Frost: Második kísértés

     Azt mondják, a sorozatokban a második rész kicsit mostoha. Nem túl érdekes, inkább csak langyos átvezetőrész a következő kötethez. Van benne igazság. Olvastam már néhány sorozatot, aminek első része fenomenális, folytatása kissé gyengébb, mintha az író leeresztett volna, és nem lenne ötlete, csak az első rész sikerét akarná meglovagolni. Aztán a harmadik részre meg mintha felszívná magát, és ütős folytatással rukkol elő. Na, ez Frostra abszolút nem illik. Ő inkább feljebb emelte a lécet, és még akciódúsabb, brutálisabb, szenvedélyssebb történetet rakott le az asztalra, ami jobban is tetszett, mint az Első lobbanás, pedig az sem piskóta.


Colleen Hoover: Its End With Us - Velünk véget ér

     Családon belüli bántalmazás, ami sajnos mindennapi probléma, amit Colleen Hoover a történetében olyan köntösbe csomagolt, amivel megmutatta, hogy nem minden csak fekete és fehér. A karakterek, a történet, a cselekményvezetés mind zseniális. A végére érve szem nem maradt szárazon. Megérte ezzel a könyvvel kezdeni CoHo munkásságának megismerését.


J. S. Carol: Gyilkos társas

     A merénylő meg a túszai szerű történetben nagyon bíztam. A fülszöveg és a magas molyos százalékok után lelkesen álltam neki az olvasásnak, ami végül kudarcba fulladt. Nem mondom, hogy egyes olvasottak nem érintettek meg, mert hosszú ideig elgondolkodtam rajtuk, és még most is, ha eszembe jut néhány idézet. De amikor a történet során feltűnt a sajtó, és ellopta a show-t, ott a regény engem elvesztett.


Lorraine Heath - A havishami ördögfiókák

     Nagyon kellemes meglepetés volt ez a trilógia! Négy jóbarát drámákkal kikövezett útjáról szóltak a történetek, aminek végén mindannyiukat bekebelezte a szerelem. A második rész nem tetszett annyira mint az első és a harmadik, de mégis A havishami ördögfiókák kedvenc sorozatommá vált. 


     Ime, ezek voltak a második polctörlésem alanyai. Jó könyvek voltak, nagyon jók... a Gyilkos társast kivéve. 

Alig várom, hogy új kincseket fedezzek fel a polcomról, de erre csak jövőre kerül sor. Annyi szent, hogy a következő ilyen jellegű poszt az első teljesítőben említett New Adult kategóriájú darabok lesznek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...