2019. június 23., vasárnap

Polctörlés #1 - teljesítve


     Sziasztok!

Emlékeztek még a tavaly indított Polctörlés rovatra? Ide kattintva elolvashatjátok a részleteket. De röviden azért itt is felvázolom miről van szó: a polcomon évek óta porosodó könyvek elolvasása.


Első körben hét könyvet tűztem ki célul, a képen láthatjátok a kis kupacot. Ezeket tavaly nyáron viszonylag rövid idő alatt sikerült elolvasnom, és szinte mindegyik szuper élményt nyújtott.

Nézzük is, kik voltak az első körös kiválasztottak:

Mats Strandberg - Sara B. Elfgren: Kulcs

 

    

      A trilógia legjobb része. Végre egyenes arányban volt a misztikum és a családtörténet.  De amit a legjobban szerettem, az a karakterfejlődés. 

 

Jeaniene Frost: Első lobbanás 

 

      

      Vámpíros, humoros, szexis. Frost neve garantált izgalmat és szórakozást jelent, mindezt igényes formában biztosítja olvasóinak. És ne feledjük, könyvei túlélték a hajdanán menő vámpíros hullámot, ami nem semmi. A Vámpírvadász sorozat a mai napig menő - nálam tuti.



     J.A. Redmerski bebizonyította, hogy tud olyan maradandót alkotni, mint A soha határa, ami máig a legnagyobb kedvencem. A Megölni Sarait viszont nem sima New Adult. Egy drogbáró kedvenc szexrabszolgája megakar szökni, és ehhez az egyetlen esélye a telepen megjelenő amerikai bérgyilkos.
A sztori izgalmas, pörgős, akciódús és fordulatos, és a karakterek is nagyon rendben vannak.


C.J. Roberts: Megigézve a sötétben & Epilógus


A Megigézve a sötétben jól megírt, borzalmas, de egyben fantasztikus folytatása a Fogoly a sötétbennek.
Az Epilógus viszont giccses, de mégsem húztam miatta a szám, mert megdobogtatta a szívemet.

Leylah Attar: The Paper Swan - Papírhattyú

 


     Évtizedeket felölelő, hullámzó teljesítményű regény, ami az utolsó fejezetekre érik be igazán, és basszus, majdnem kedvenc lett.


Lylia Bloom: Védtelenül

 


      Jó alapötlet, kiaknázatlan lehetőségekkel teli történetvezetés. Voltak benne jól megírt örömmel vagy szomorúsággal teli részek, de nálam sajnos egyszer olvasós kategóriába került.

     Az első polctörlésem elég jól alakult, már csak folytatni kellene, de mostanában olyan sok jó könyvre sikerült elcsábulnom, az egyik trilógiát, a Love by Numbers-t pedig újraolvastam.
A következő kupacot nyár folyamán mutatom be nektek. Annyit elárulhatok, hogy New Adult könyvek lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...