2024. március 28., csütörtök

Nyereményjáték #4

     Sziasztok!

     Mit szólnátok, ha a februári történelmi romantikus kihívás margójára tartanánk egy nyereményjátékot? Természetesen a zsánerbe tartozó könyvet lehetne nyerni, mégpedig Leda D'Rasi írónő jóvoltából, aki volt olyan tündéri, hogy felajánlott egy példányt legutóbb megjelent, lebilincselő és érzelemgazdag kötetéből, a Lady Revansból. 


 
    Nos, szeretnétek belőle nyerni egy dedikált példányt magatoknak vagy valamelyik kedves könyvmoly barátotoknak? Ha a válasz igen, és kipipáltátok az összes feltételt, akkor máris belekerül a nevetek a könyves bögrémbe. :)

1. Ha eddig még nem tettétek meg, kövessétek be Leda D'Rasi oldalait:
  • Facebook
  • Instagram (ha valakinek nincs insta fókja, nem baj, anélkül is játszhat) 
2. Találjátok ki, hogy melyik három történelmi romantikus sorozat a kedvencem. :) Persze kaptok hozzá segítséget néhány idézet formájában, ami mellé még annyit fűznék, hogy kereső

3. A helyes megfejtéseket az anniemindenesblogja@gmail.com e-mail címre várom, a tárgyba pedig írjátok be azt, hogy Lady Revans

     Nem feltétel, hogy engem is kövessetek, de ha megteszitek, annak természetesen nagyon örülnék. :) Ahogy a játékmegosztásoknak is!

     Az írónő csak magyarországi címre postáz. Köszönjük a megértést! Viszont ha Kárpátaljáról is játszotok, és valamelyikőtök nyer, a szerencsésnek tudok segíteni abban, hogy megkapja a könyvet. 

  • A nyereményjáték április 3-ig tart, 4-én pedig kihírdetem a szerencsés nyertest. :)

És akkor a segítő idézetek:

"Hadd bizonyítsam be önnek, hogy még egy rideg herceg sem élhet tűz nélkül."

"... Most biztos bolondnak tűnök, mert úgy teszek, mintha egy regény élne, és eldönthetné, hogy merre tart. 
- De hát él is, nem? Amikor készen van, akkor életet lehel az emberekbe, akik olvassák. Vagy az olvasók lehelnek életet belé. Azért is szeretem annyira a könyveket, mert olyan érzést keltenek bennem, mintha egy baráttal utaznék."

"– Megtiszteltetés, hogy így láthatlak – jelentette ki szenvedélyesen.
– Mert mindig álarcot viselsz a bálokon és fogadásokon, meg amikor meglátogatod a barátaidat, de amikor egyedül vagyunk, csak mi ketten, te meg én, ígérj meg valamit: mindig a valódi énedet mutasd, nem számít, mennyire csúnyának gondolod. Ez tesz meghitté és bensőségessé egy kapcsolatot: nem a szerelmeskedés, hanem az, hogy ha együtt vagyunk és önmagunk lehetünk."

Sok sikert kívánok mindenkinek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...