2021. december 25., szombat

Fényfüzér Book Tag

 Sziasztok!

Két könyvértékelés közt arra gondoltam, kitöltök egy book taget, de ezúttal magam találtam ki hozzá a kérdéssorokat, és egy kicsit karácsonyias hangulatúvá szerettem volna tenni, ezért múzsámnak a fényfüzérek színeit használtam.

Ha a cím vagy bármely kérdés hasonlóságot mutat más, már létező tag-hez, az pusztán a véletlen játéka, nem ellenőriztem le. De attól még remélem tetszik ez a tag, és ha van kedvetek, nyugodtan töltsétek ki Ti is akár itt  kommentben, a facebookos link alatt, vagy a saját blogotokon. :)


1. Sárga - egy szereplő, akinek szívesen a bőrébe bújnál egy napra.


     Na, melyik szenvedő alanyt válasszam? Hmm... á, eszembe jutott Lady Callie Hartwell A csábítás kilenc szabályából. Vele tudtam eddig a leginkább azonosulni, és őszintén szólva, az első csókjánál szívesen lettem volna a bőrében. 

2. Zöld - egy elhanyagolt könyvsorozat, amit remélsz, hogy folytatni fognak.

 
    Természetesen a Tündérkrónikák Karen Marie Moningtól. Az a sorozat az egyik kedvencem, és bármilyen klassz is az, hogy más szerzőket több magyar kiadó is a szárnyai alá vett, nem igazság, hogy Moning könyveivel senki sem akar foglalkozni. 

3. Piros - egy könyv, ami felnyomta a vérnyomásodat.

     Lucian Bane Beg for Mercy című könyvénél az egyik részletnél sírva boxoltam volna bele a falba. 


De szeretném megemlíteni Lorraine Heath-től A hercegné szeretője című kötetet, aminél viszont pihegve könyörögtem volna egy legyezőért. Viccelek... viszont abban tényleg volt egy bámulatosan megkomponált erotikus jelenet. :D

4. Kék - kedvenc könyves idézeted. 

"Amikor látom a polcokon sorakozó köteteket, mindig nagyon boldognak érzem magam. A kalandokról, románcokról vagy éppen rejtélyekről szóló történetek végtelen örömet képesek okozni" 

                              Lorraine Heath: Botrányos házasság

5. Arany - egy könyv, amit nehéz volt megszerezni.


     Emlékeim szerint Tiffany Reisztől A Szirént és C. J. Roberts-től a Megigézve a sötétbent elég macerás volt beszerezni. 

6. Ezüst - legszebb könyved a polcodról. 

Forrás

     A Menő könyves díszkiadásos Büszkeség és balitéletért teljesen odavagyok! *.* Keménytáblás, védőborítós és még beépített selyem könyvjelző is van hozzá. Lenyűgöző, gyönyörű, ahogy az egész kiadói sorozat, az Örök Kedvencek többi kötete is az. Szeretném megvenni a többi regényt is, és remélem, útközben az Elfújta a szél is kiadásra kerül egy szépséges, smaragdzöld színű borítóval. 

7. Lila - egy könyv, amitől többet vártál. 

     Alexander B. Hackmantől Az utolsó huszonhét kifogott rajtam. Látom a többség rajong a szerző bemutatkozó disztópiájáért, ami tök jó, csak azt sajnálom, hogy engem nem fogott meg. A történet és egy-két karakter tetszett, viszont az írói stílus nekem totál agyoncsapta az élményt. Ez a mindent vegyünk poénosra szerű írásmód eddig csak Vavyan Fable-nél jött át. 

8. Fehér - egy könyv, ami 2021 kedvence volt számodra.


     Uh melyik kezembe harapjak? Idén hála az égnek több max pontos könyvet sikerült elolvasnom, de ami a leginkább megérintett, az Lorraine Heath-től az Egy ágyban a csábítóval című könyv volt. Ott aztán csúnyán elsírtam magam, de végül örömmel zártam be a könyvet.

Köszönöm, hogy végigolvastátok a taget. :) Ha kedvetek támadt, töltsétek ki Ti is. 

Békés, boldog, áldott Karácsonyt kívánok. :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...