2013. december 24., kedd

Boldog Karácsonyt! :)


     Kedves olvasóim, ezt a bejegyzést nem mostanra terveztem, de nem lehetne hálásabb alkalom arra, hogy megköszönjem az eddigi figyelmeteket! :) Hamarosan két éves lesz a blog, aminek keretében egy másik bejegyzést közlök majd az én kis kuckóm létrejöttéről, és egyéb statisztikai dolgokról, de most hadd mondjam el, mennyire örülök annak, hogy ez a hely, amit a saját szórakoztatásomra nyitottam, ilyen sokatokat érdekel.
Kicsi oldal, van is hova fejlődni, de olyan jólesik, amikor egyel több feliratkozót vagy lájkolót látok, na és az olykor felbukkanó kommentek... mosolyra késztetnek. :)  
Még egyszer és százszor köszönöm a figyelmeteket, és ezennel megragadom az alkalmat, hogy Békés Boldog Karácsonyt kívánjak Nektek!



  • Remélem ezután is sokszor visszakattintotok az oldalra, mert az év végi összefoglaló előtt még közzéteszek néhány bejegyzést. Mégpedig a következőket:
- A.O. Esther: A Mennyország Kulcsa (könyv)
- Éhezők Viadala: Futótűz (film)
- Catching Fire Soundtracks (zene)
- Csontváros (film)
- Demi Lovato: DEMI (zene)
- A hős legendája (sorozat)

  • Az új bejegyzések mellett hamarosan új ruhába bújtatom az oldalt, egy kicsit világosodni fog a kellemesebb olvashatóság érdekében. Továbbá jövő évtől a felül található oldalakat is bővíteni fogom, de hogy milyen bejegyzések fognak odakerülni, arról még hallgatok mint a sír. ;) Hasznos lesz, azt elárulom. 
  • A blog életében a változások mellett egy nagyobb dolog is fog történni, ami magyar szerzőkkel lesz kapcsolatos, továbbá könyvekkel. Miről karattyolok? Erről sem szabad még mondanom semmit sem, mert jóformán még csak tervben van, de sok blogger fog közreműködni, és ha az ég is úgy akarja, akár könyveket is nyerhettek. Remélem hamarosan biztos infókkal szolgálhatok számotokra, addig is türelmesen várom a főszervező levelét. 

Még egyszer Kellemes Ünnepeket! :)   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...