2019. január 17., csütörtök

2019-es tervek


    
     Sziasztok!

Nemrég  a blog betöltötte 7. életévét. Juhé!
Nehéz elhinni, hogy már ennyi éve vezetem az oldalt. Sajnos nem tudok olyan gyakran posztolni mint szeretnék, de örülök, hogy ez a hely készségesen vár rám, hogy általa  megosszam veletek könyvekről és már dolgokról a véleményemet. Köszönöm a figyelmeteket, remélem idén is velem tarotok!
Na de lássuk csak, mik az idei terveim.
Nem teszek könnyelmű ígéretet, hogy idén sokkal aktívabb leszek. Meglátjuk, mikor lesz időm blogolni, azt viszont elárulhatom, hogy mikkel készülök:


- Tavaly év végén kaptam jó pár recikönyvet, amikért ezer hála és köszönet a Maxim, General Press, és Twister Media kiadóknak, valamint Martin Kay írónak, hogy felajánlott egy példányt első regényéből, az Eastern-ből.


Az ünnepi hajrá után rácuppantam a könyvekre, már a 3. regényt bújom. Az olvasottakról már készülnek a vélemények, nemsokára olvashatjátok a Halálos játék, Vérvonal és A szultán foglya posztokat.

- Idén is lesz Polctörlés, mert még mindig van jó pár olvasatlan könyvem. A tavaly olvasottak közül nem írtam mindegyikről, amikről viszont igen, azok a következők:
Mats Strandberg - Sara B. Elfgren: Kulcs
Jeaniene Frost: Első lobbanás
Lylia Bloom: Védtelenül
Már csak a könyvmolyképzős Rázós könyvek maradtak. Elöljáróban annyit, izgalmas olvasmányok voltak.

- Idén szeretnék nyereményjátékot hirdetni, de azt még nem tudom, mikor. Felkeresek néhány kiadót, hátha szponzorálják 1-1 könyvvel a játékot. Annyit elárulhatok, nem lesz könnyű menet, az első két játékhoz hasonlóan ezt is nyomozósnak szánom. A többi részlet legyen meglepetés. :)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...