2022. november 9., szerda

Nyereményjáték #4

     Sziasztok!

Ugyan az ígérttel ellentétben egy picit csúsztam, de szeretném meghirdetni az oldal negyedik nyereményjátékát. És, hogy mit lehet nyerni? Dobpergés, az előző játékhoz hasonlóan ismét két könyvet, méghozzá egy-egy példányt Leda D'Rasi Boszorkánydinasztia sorozatának Új nemzedék című részéből. Ne zavarjon senkit, hogy ez a széria ötödik könyve, mert önállóan is tökéletesen megállja a helyét, ugyanakkor bőségesen meghozza az ember kedvét az előzményekhez.


A köteteket ezúttal is egy magyarországi és egy kárpátaljai nyertes közt "osztom" szét. Na de mi is a játék? 


Most is szeretnélek megdolgoztatni titeket a nyereményekért, de ne aggódjatok, nem lesz nehéz, sokkal inkább izgalmas. :) Ugyanis a feladat az, hogy találjátok ki három kedvenc sorozatomat. Nyugi, adok segítséget. Ebben az első bejegyzésben kulcsszavakat láthattok, amik segítenek majd a megfejtésben. Pénteken pedig egy-egy borítórészletet ollózok be nektek a következő segítő posztba, amiből biztos vagyok, hogy sikerül kitalálnotok a kedvenceimet.

A játék vasárnap éjfélig, azaz november 13-ig tart, a nyerteseket pedig hétfőn hírdetem ki. A megfejtéseket az anniemindenesblogja@gmail.com címre várom. A tárgyba írjátok azt, hogy JÁTÉK. A tippek alá pedig azt, hogy honnan játszotok: Magyarországról vagy Kárpátaljáról.

És akkor jöjjenek a kulcsszavak:

1) 1969 Chevy Camaro
    Barton Hollow
    New Orleans

2) Kódex
     Hold
     Salem

3) Karó
     Koponya tetkó
     Cicuska

Sok sikert! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...