2019. július 25., csütörtök

Filmes Tag




     Nagyon rég töltöttem ki már tag-et, pedig amúgy nagyon szeretem az ilyesfajta bejegyzéseket, de hát a szabadidő ugye... pláne egy másfél éves duracel nyuszi kisfiú mellett... De azért egy Félévzáró Pánik Tag tervben van, így a második félévbe lépve.
Ám pár hete kaptam egy felkérést Chriss-től, hogy töltsem ki a Snitten keringő filmes tag-et, amit most jó sok késéssel, de meg is teszek. Ezúton is köszönöm szépen a kihívást! :)

Ha tetszik, szabadon vihetitek.

1) Melyik volt életedben az első meghatározó film, amit láttál?
 
     Uhh ez az első kérdés nem könnyű, ugyanis fogalmam sincs melyik volt az első meghatározó filmélményem. Viszont kellemes emlékek fűznek Jean Claude Van Damme-hoz, mert gyerekkoromban apu folyton a 90-es évek nagy akciósztárjainak filmjeit nézte, így én is azokat bámultam. Közülük Van Damme munkássága tetszett a legjobban. Azok a bunyók. Azok a rúgások. A sztorik is jók voltak, bár engem akkoriban inkább az ellenséges pofák elkalapálása fogott meg.
A mai napig szívesen elnosztalgiázok egy-egy filmjét nézve, de csakis az aranykorából, a 90-es évek mozijaiból csemegézek.


2) Mi volt az utolsó film vagy sorozat, amit láttál?



     Amikor elkezdtem a tag töltögetést, akkor a Pikachu- a detektívet láttam, amiről nem is tudom hogy nyilatkozzak. Jól megmunkáltak voltak az élőszereplős pokémonok, a sztori sem volt rossz, csak valahogy annyira nem jött át. A nagy gonosz legyőzése pfuuu... olyan sírva röhögős, mekkora baromság ez már feeling. De a csavar a végén tetszett, Pikachu meg mindig, mindenkor, szupercuki. Kedvenc pokémonom. És igen, anno én is nagy-nagy-nagy fan voltam.
Viszont nemrég véletlenül rátaláltam az egyik csatornán a Nem férek a bőrödbe filmre. Régen nagy kedvencem volt Lindsay Lohan, úgyhogy örültem a filmnek. Amit ebben a vígjátékban Jamie Lee Curtis leművel, az parádés! Annyit nevettem rajta. Chad Michael Murray.... mmmmmmm... fincsi. A Take Me Away c. dal gitárszólójától még ennyi idő után is kirázott a hideg, bitang jó volt. A dal is, a film is. Nézzétek meg bátran, kellemes kis filmélmény.


Sorozat... hát, ami azt illeti, a héten kétszer háromszor megszoktam nézni a Madárka c. török sorozatot. Hétköznap esténként pedig a Tuti Gimi egy-egy részét.


3) Mik a kedvenc filmjeid?

     Jaj. Nagyon sok van. De mindenféle rangsorolás nélkül írok pár címet:

- Elfújta a szél
- Átkozott boszorkák
- Apád, anyád, idejöjjön!
- Neveletlen hercegnő
- A nővérem húga
- Vitathatatlan 3
- Elrabolva 1
- Szerelmünk lapjai
- Séta a múltba
- Fel!
- Álomháború
- Shrek 2
- Bajos csajok
- Beépített szépség
és még tudnám sorolni


4) Milyen műfajú filmben lennél szívesen karakter?


     Nálunk már egy ideje az M2 meséi mennek a tévében. Amíg kisfiamnak Mickey egér a kedvence, addig én Sophia hercegnő kalandjait bámulom. Na abban a fantasy világban ellennék.

5) Ki játszana téged egy filmben? 

     Szerintem ezt a szerepet én is tökéletesen eltudnám játszani. :D

6) Mi a TOP 3 kedvenc sorozatod?


      Jaj de megszorongatnak engem ezek a kérdések. Elég kevés sorozatot nézek. Szabadidőmben inkább olvasok. De válogassunk. Amiket bármikor szívesen megnézek, azok:
- Az élet csajos oldala
- IZombie
- Jóbarátok

7) Mi idegesít legjobban egy filmben? 

     A borzalmas vágás és a fingós poénok.

8) Mi az a film, vagy sorozat, amit soha nem fogsz megnézni? 

     A horroros cuccok. Azokat inkább kerülöm. Mostanában egyre többször vagyok kénytelen este sötétben mászkálni a házban (nem akarom a fénnyel felkelteni babámat, vagy páromat), ami amúgy sem a szívem csücske, hát akkor meg mi lenne velem, ha egy horror után kellene ezt tennem. Mindig bámulnám a sötét sarkokat, a szívem meg a torkomban dobogna.

9) Melyik színésszel / színésznővel, filmrendezővel találkoznál szívesen?

     Nem.is tudom. Most valahogy nincs ilyen vágyam.

10) Mi az aktuális kedvenced, amit most láttál, vagy most szeretnél megnézni?


     Mostanában nem láttam olyat amit kedvencemmé avattam volna, de szeretnék befejezni pár sorozatot:
- Dr. Csont
- Vámpírnaplók
- IZombie
- Odaát

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...