2017. november 22., szerda

Cover Reveal #18 Ashley Carrigan: Ikrek hava


     Ashley Carrigan neve nem ismeretlen a számomra, már jó ideje tudok róla, viszont soha nem olvastam még tőle. Szép kis rajongótábora van, aztán amikor a Könyvmolyképzőhöz került mint író, és megjelent tőle az Árnyjátékos c. könyv, még inkább felfigyeltem rá. Felkerült arra a listámra, akitől most már ideje lenne olvasnom is valamit, és azt hiszem, megtaláltam a legmegfelelőbb könyvet, már csak arra kell várnom, hogy megjelenjen. Hogy mi is ez? A bejegyzés főszereplője, az Ikrek hava.

     Skylar, a fiatal, menő belsőépítész a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az életét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést.
Azonban Jim, a Közel-Keletről visszatért veterán elutasítja a segítséget, és mindent megtesz, hogy a lányt elriassza magától.
Skylar nem adja fel, és ahogy egyre több időt tölt a férfival, már egyikük sem képes figyelmen kívül hagyni a közöttük felszikrázó szenvedélyt.
Ám Jim nem ígér többet néhány forró éjszakánál. Skylar nem elégszik meg a könnyed kalanddal, és amikor megjelenik az életében a jóképű és gáláns Karl, bizakodva veti bele magát a kapcsolatba. De bármennyire is igyekszik elfelejteni Jimet, az nem várt módon bukkan fel újra az életében.
Kockáztassa Skylar a szívét, amikor tudja, hogy a férfi végül összetörné?
Vajon Jim sötét múltja örökre közéjük áll, vagy a vad összecsapásaikból mégis fakadhat szenvedélyes szerelem?


S.m.: a fülszöveg jól hangzik, amihez egy nagyon-nagyon szép borító készült. Engem totál megvett, rögtön első látásra, annyira jól néz ki ez a kép. Tetszik a páros, a csillagkép is, minden nagyon passzol egymáshoz. Kíváncsian várom, mikor lesz elérhető ez a Rubin Pöttyös regény.

A szerzőről:

Ashley Carrigan civilben az üzleti versenyszférában dolgozik.
Kamaszkorban kezdett először történeteket írni saját szórakoztatására. Különböző műfajokban ír: romantikus, paranormális, misztikus, fantasy. A Könyvmolyképző Kiadónál elsőként az Árnyjátékos című regénnyel mutatkozott be, ami 2017-ben jelent meg.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...