2016. november 20., vasárnap

Őszi és év végi újdonságok a Maxim Könyvkiadótól! #1


     Mindig vevő vagyok a legújabb sikerkönyvekre, gyakran találok köztük olyat, ami kedves a szívemnek. Bizonyára ti is így vagytok vele, ezért hoztam néhány újdonságot a Maxim kiadótól.

A bejegyzést két részben osztom meg veletek, elsőként jöjjenek a Panda- és Delfin könyvek, valamint a Mont Blanc válogatás darabjai.

Az újdonságokat előrendelhetitek 30% kedvezménnyel, a meglévő és gyerekkönyveket pedig 20% kedvezménnyel zsebelhetitek be a linkre kattintva.

Panda könyvek:

Eric Litwin: Peti a macska, és a négy szökevény gomb

     Egy imádnivaló macska kalandja, aki vidáman dalol, bármi nehézséggel kell is szembenéznie.













 Delfin könyvek:

Tom Watson: Pálcikakutya és a fánk
 (várható megjelenés: 2016.12.09.)

     A szédületes sorozat új részében Pálcikakutya sok csínytevésnek és kalandnak köszönhetően a legmennyeibb reggelit élheti át barátaival. Mert ha reggel van, és a kutyák éhesek, fánkot kell szerezni!











Tom Watson: Pálcikacica
(várható megjelenés: 2016.11.25)

     Pálcikacica egy csodás napnak néz elébe barátjával, Edithtel, azonban egy férfi hirtelen csapdába esik egy épületben, és egyedül Pálcikacica segíthet neki kimászni a pácból. Sok-sok nevetés, kaland és haláli rajzok! 









Geoff Rodkey: Claudia és James felforgatják New Yorkot
(várható megjelenés: 2016.12.05.)

     A Rosszcsont ikrek újabb kalandba keverednek! Az egész iskola csoportokra bomlik és útra kel, hogy megkapják a Madison Square Garden egy koncertjére az ingyen jegyeket, amelyeket úgy nyerhetnek el, ha elsők lesznek a New York-i kincskeresésen, azonban nem biztos, hogy büszkeségük is túléli a versenyt. Egy újabb kalandos, humoros és észveszejtő történet Geoff Rodkey tollából. 




Mont Blanc válogatás:

Eoin Dempsey: Rebecca nyomában
(várható megjelenés: 2016.12.05.)

     Christopher és Rebecca szerelmének semmi sem állíthat akadályt. Ám amikor berobban a második viláháború, a lányt pedig elszállítják egy koncentrációs táborba, Christophernek minden tőle telhetőt meg kell tennie, hogy megmentse… 








Erik Larson: A Lusitania titkai
(várható megjelenés: 2016.11.25.)

     Eric Larson bravúros történelmi regényében egy teljesen új szemszögből közelíti meg az első világháború egyik legborzasztóbb tragédiáját, az utasszállító hajó, a Luisitania bombázását és elsüllyedését, nagyjából 1300 utas halálát. 










David MacCullough: A Wright fivérek
(várható megjelenés: 2016.12.09.)

     David ​​McCullough elmeséli nekünk az amerikai Wilbur és Orville Wright történetét. Kik voltak ők, és vajon azt érték el, amit szerettek volna? Ezen férfiak jóval többek voltak, mint iskolázatlan Dayton kerékpárszerelők, akik véletlenül sikeresek lettek, bennük kivételes bátorság és elhatározottság lapult, intellektuálisak, érdeklődők, és szüntelenül kíváncsiak voltak, ezek pedig meghatározó jelzőik voltak már felnevelkedésüknek is. A ház, amiben éltek, elektromosságtól és vízvezetékrendszertől mentes volt, viszont tele volt könyvekkel, amelyeket főként lelkész édesapjuk vitt haza, így folyton olvastak, művelődtek.
Amikor együtt dolgoztak, egy probléma sem volt leküzdhetetlen. Wilbur minden kétséget kizárólag egy zseni volt. Orville olyan mechanikus leleményességgel bírt, amilyet kevesen ismernek. Azok a tények, hogy csupán középiskolai képzettségük és kevés pénzük van, kapcsolataik pedig alig akadnak néhol, sosem szabtak gátat terveiknek. Semmi sem állíthatta meg őket, még az sem, ha az életüket kellett kockára tenniük. 



Még egy kis infó ITT!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...