2016. február 28., vasárnap

Cover Reveal #16 Jessica Shirvington: Entice - Csábítás


     Üdvözletem kedves olvasók és idetévedők! Idén sem hagynak titeket a bloggerek borítóleleplezős bejegyzések nélkül, amint látjátok, én sem. Az idei első cover revealomon pedig Jessica Shirvengton regényével ismertetlek meg titeket, ami a Violet Eden krónikák második része, és a Csábítás címet kapta.

Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Entice
Fordító: Robin Edina
ISBN: 9789633993606
Elit start: 2015. tél
Várható megjelenés: 2015. tél

     Violet Eden a Grigori tagja – részben angyal, részben emberi lény. Arra a sorsra született, hogy megvédelmezze az emberiséget a száműzött angyalok bosszújától.


Életbevágóan fontos, hogy Violet pontosan tudja, kiben bízhat meg, ám amikor megérkezik az erősítés a Grigoritól, hamar nyilvánvalóvá lesz számára, hogy mindenkinek van titkolnivalója. Még Lincolnnak is. Egy tényt azonban Violet már biztosan tud… hogy Phoenix hatalma, amellyel a markában tartja, egyre nagyobb veszedelmet rejt számára.

A verseny, hogy megszerezzék az egyetlen dolgot, ami akár örökre kibillentheti a hatalom ősi egyensúlyát, mindnyájukat a Jordán szent hegyei közé vezeti, és a végsőkig próbára teszi Violet képességeit. S lelepleződik a legszörnyűbb árulás.


     S.m.:  az első rész, vagyis az Elhívás, első látásra románc lett, mert a borítója gyönyörű, ezen nincs mit tovább ragozni. A történetről nem sokat tudok, csak amennyit a fülszöveg anno elárult. Az "egyszer szeretném elolvasni" listámra gondolatban fel is dobtam, és azóta is ott porosodik... tudjátok mit? Porosodott. Mivel hamarosan megjelenik a második rész, ami ugyancsak szép borítót kapott, megjött a kedvem, jövőhéten elkezdem a Violet Eden krónikákat. Van kedvetek velem tartani? 

Ha megtetszett a könyv, akkor kattintsatok!
  • Tedd kívánság/várólistára a Molyon! 
    
     Jessica Shirvington már tíz éve Sidneyben él férjével, a Foxtel műsorvezetőjével, az egykori olimpikon Matt Shirvingtonnal. Két lány gyermeket nevelnek. Jessica főállású anyuka, író, és emellett társigazgatója egy cégnek.

Ami az írást illeti, a Violet Eden krónikák esetében az első, ami eszébe jutott, a hősnő neve. Véleménye szerint a sorozat az élettapasztalatait mutatja meg, a világot bejárt utazásai során megismert embereket, a szerelmet és a veszteséget, valamint az általános zavart, a felnövést illetően.

A Violet Éden krónikák első kötete 2015 tavaszán jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, ezt követi hamarosan a második rész.

2 megjegyzés:

  1. Jól néz ki ez a borító, de feláll a szőr a hátamon az angyalos sztoriktól, nem tudom, miért, szerintem simán nem az én műfajom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jól néz ki, az első pedig még jobban. Eddig nem sok angyalos sztorit olvastam, ez pedig jó ideje érdekelt, de amikor belekezdtem, kicsit berezeltem, hogy talán csak elkapott a hév, és nem hiányzik egy újabb tinis történet az életemből. De ha már elkezdtem... Lassan legyűrök belőle 100 oldalt. Eddig elmegy, de már nagyon várom, hogy beinduljanak az események.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...