2016. december 25., vasárnap

Békés, Boldog Karácsonyt! :)


     Üdvözletem mindenkinek, köszönöm, hogy rákattintottatok a bejegyzésemre. :)

Hálás vagyok a figyelmetekért, köszönöm, hogy az évek alatt egyre többen követitek az oldalt, és kíváncsiak vagytok a blogomra, köszönöm a lájkokat, feliratkozásokat, kommenteket, leveleket.

Voltak a blognak hullámhegyei és hullámvölgyei, de jó érzés, hogy még mindig vezethetem, kiírhatom magamból ha egy könyv elvarázsolt, vagy megdorgálhatom azokat, amik nem. Jólesik itt lenni, írni, megosztani veletek a véleményemet, és külön öröm, ha minderre kíváncsiak vagytok. :)

Engedjétek meg, hogy Békés, Boldog, Áldott Karácsonyt Kívánjak Nektek! Köszönöm, hogy itt vagytok, és remélem, velem tartotok ezután is! :)


      Mielőtt még kihirdetném kik voltak az idei év könyves, filmes, zenés oszkárdíjasai nálam, kaptok némi ízelítőt, hogy mit várhattok tőlem a közeljövőben.

     Book Haul - avagy megmutatom legújabb szerzeményeimet.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon bírom a könyvmutogatós posztokat, mindig ámulok milyen szépségeket gyűjtenek be a könyvmolyok. A drágaszágaim közt lesz sok olyan amit kiadóktól és szerzőktől, valamint ajándékba kaptam, ezúton is köszönöm szépen a gyönyörűséges könyveket! De, mutatok olyat is, amit saját pénztárcából fedeztem.

     Ha már könyvek, mutatok pár olyan darabot, amik jó ideje porosodnak a polcomon, de most nemfogadokmegsemmit már elegem van magamból, hogy csak a szemem sarkából lesem őket, úgyhogy ideje olvasni. A könyvek mellett szeretném végre bekebelezni a maradék két Vámpírakadémia részt, valamint szívesen folytatnám az Árnyvadászok történeteit - meglátjuk, meddig tart ki a lelkesedésem.

     Nagyon nagy elmaradásban vagyok ha értékelésekről van szó, addig nem is szeretnék új könyvbe belekezdeni, amíg ezekről nem írtam. Hogy mik azok?



Itt van minimum három rész a Vámpírakadémiából, amiért egyre jobban odavagyok- valami brutáljó volt a negyedik rész. De írok majd egy horrorról, ami nagy kedvenc lett, és olyanról, amivel nem tudom mit kezdjek. Hozok 2in1 posztot (ilyet még sosem csináltam) két olyan chik-litről ami csalódást okozott, de kaptok értékelést magyar szerzős könyvekről, valamint egy mesefolytatásról, aminek több mint a fele fájt.
Vannak ám olyan regények, meg annak nevezett irományok, amiket még olvasok. Ilyen a Suicide Squad film regényváltozata, ami eddig nagyon érdekes, ha normális regényt írnának belőle, oda-vissza lennék.
Lapozgattam Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolásról szóló könyvét, aminek száz oldalán vagyok túl, és a felét kihúztam volna, mert annyi benne az ismétlés, hogy sokszor bealudtam. De nem rossz ez, tanultam belőle ezt-azt, igyekszem követni az eddig tanultakat, így hát csendre intettem magam körül mindenkit, és elkezdtem rajzolni. Eddig van egy vállalható Harley Quinn-em, ami nem tökéletes, de mégis büszke vagyok rá.

     Hihetetlen dologra jöttem rá nemrég, mégpedig arra, hogy hamarosan ÖT éves lesz a blog! Ennek örömére szeretnék nyereményjátékot tartani! Hamarosan felkeresek néhány kiadót, minimum három meggyőzése van tervben, hogy szponzorálják a játékot, aminek feladványa... hát, ezt még nem dolgoztam ki teljesen, de azt megígérhetem, érdekes lesz. :D Drukkoljatok, hogy sikerüljön legalább három könyvet szerezni, aminek szintén három nyertese lesz. :)

Ennyi lettem volna mára, további Kellemes Karácsonyt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...