2024. augusztus 29., csütörtök

Sarah MacLean: A Pimasz és a Fenevad

     Sarah MacLean azon kevés írók közé tartozik, akinek a legnagyobb bátorsággal nyúlok a történeteihez. Nála nincs szükség borítómustrára vagy fülszöveg szemlére, elég csak a hír, hogy új könyve kerül kiadásra és én már üdvözült mosollyal fogadom. Viszont a nemrég elolvasott Keményöklű Gazfickók nyitókötet, A Lepke és a Láng, kifogott rajtam. Sajnos nem volt rám olyan erőteljes hatással mint a korábban olvasott MacLean könyvek, ezért a folytatáshoz már egy kicsit félve nyúltam. 

Kiadó
: Könyvmolyképző 
Kiadói sorozat: Arany Pöttyös 
Sorozat: A Keményöklű Gazfickók #2
Műfaj: történelmi romantikus 
Oldalszám: 384
Eredeti cím: Brazen and the Beast 
Kötés: puhatáblás 
Megjelenés: 2023 (eredeti megjelenés: 2019)
Fordító: Margittay
ISBN: 9789635972890

Érdekel? IDE kattintva megrendelheted!

     Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Három ​fivér, akiket összeköt egy titkos eskü… És a nők… akik térdre kényszerítik őket.

A Lady terve

Lady Henrietta Sedley azt tervezi, hogy miután betölti huszonkilencedik életévét, átveszi apja üzleti vállalkozását, saját vagyont szerez, és a saját életét fogja élni. Mivel esze ágában sincs férjhez menni, első lépésként az érzéki örömökbe akar belekóstolni, gondolván, úgyis kénytelen lesz róluk lemondani a jövőben. Minden Hattie terve szerint alakul… amíg rá nem talál a hintójában egy összekötözött férfira, akinél jóképűbbet még életében nem látott, és aki keresztülhúzhatja a számításait.

A Gazfickó ajánlata

Amikor Whit – Covent Garden királya, akit mindenki csak Fenevad néven ismer – magához tér egy hintóban Hattie lába előtt, csak ámul különös szabadítója láttán, főleg rájön, miféle örömökre vadászik az éjszaka leple alatt… éppen az ő felségterületén. Örömmel ajánlja fel a Ladynek, hogy minden vágyát teljesíti… Ám ennek ára van.

A váratlan szenvedély

Hattie és Whit hamarosan riválisokká válnak – az üzletben éppúgy, mint a magánéletben. A nő nem adja fel a terveit, a férfi nem adja fel a hatalmát. És egyikük sem látja be, hogy ha nem vigyáznak, végül kénytelenek lesznek mindenről lemondani… Arról is, amit a szívük diktál.

2024. augusztus 10., szombat

L. J. Wesley: Brooke - A testem a börtönöm

      L. J. Wesley munkássága és köztem igen különös a kapcsolat. Elismerem az író humorát, ami a sorokról visszaköszönve gyakran megmosolyogtat, az olvasmányos stílusát, viszont amit mondjuk a várt Egyéjszakás kaland című kisregényével adott, azt keveseltem. Ezért bennem volt a vizsgadrukk érzés mikor nekikezdtem az író Brooke című kötetének, ami egy éberkómában lévő nő, irigylésre méltatlan életútjának nagy szeletét mutatja be. 

Kiadó
: Mogul  
Műfaj: naplóregény, kortárs, chick-lit 
Oldalszám: 248
Kötés: puhatáblás 
Megjelenés: 2022
ISBN: 9786156170477

Érdekel? IDE kattintva megrendelheted!

     Elég egy baleset ahhoz, hogy minden megváltozzon?
Brooke a saját testének börtönébe kerül és nem emlékszik semmire.
Vajon milyen hatással van az emberre, ha külső szemlélőként szembesül a múltjával?
A hosszú és fájdalmas kórházi kezelések segítenek rajta, de a múlt kísértetei meggyötrik a lelkét.
Vajon miként viseli ezt az időszakot?
Ugyanaz az ember lesz, aki volt?
Van még bármiféle jövő Brooke számára?

2024. augusztus 2., péntek

Colleen Hoover: It Starts With Us - Velünk kezdődik

     Colleen Hoovernek a Velünk véget ér című kötetével sikerült beférkőznie a szívembe. Egy véletlen vásárlás eredménye volt amúgy, amire egy kis neten elkapott cselekményleírás miatt figyeltem fel, de abszolút nem bántam. Mert olyan földhözragadt és életszerű élettöltelékekkel volt telerakva, ami megszólított. Abszolút nem egy kellemesen kikapcsoló és szórakoztató történet volt, ami mégis a mai napig gondolkodóba ejt. Kerek sztori volt, aminek nem éreztem hogy folytatásra lenne szüksége, az írónő sok-sok rajongói kérés után mégis bevállalt egy közvetlen folytatást, amiben végre Atlas is bővebb főszerepet kapott, családostul. 

Kiadó
: Könyvmolyképző  
Kiadói sorozat: Rubin Pöttyös 
Sorozat: Velünk véget ér #2
Műfaj: romantikus, erotikus 
Oldalszám: 336
Eredeti cím: It Starts With Us 
Kötés: puhatáblás, keménytáblás, éldekorált 
Megjelenés: 2023 (eredeti megjelenés: 2022)
Fordító: Matyola Melinda 
ISBN: 9789633994184

Érdekel? IDE kattintva megrendelheted!

     Mielőtt véget ért, Atlasszal kezdődött el.

Lily és a volt férje, Ryle éppen csak beleszokik a közös gyerekfelügyelet ritmusába, amikor Lily hirtelen újra összefut első szerelmével, Atlasszal. A csaknem két külön töltött év után Lily fellelkesül, hogy az idő most az egyszer az ő javukra játszik, és azonnal igent mond, amikor Atlas randevúra hívja.

Ám lelkesedését csírájában fojtja el a gondolat, hogy noha többé nem házasok, Ryle azért nagyon is része az életének, és gyűlölni fogja Atlas Corrigant, amiért jelen van a volt felesége és a kislánya életében.

A Velünk kezdődik ott veszi fel a fonalat, ahol a „lebilincselő, lüktető” bestseller, a Velünk véget ér elejtette azt. Egyre több részletre derül fény Atlas múltjából, és követhetjük a volt férjével hadakozó, közben pedig ismét az igaz szerelem lehetőségébe kapaszkodó Lilyt, mindezt olyan romantikával átitatva, amire csak Colleen Hoover képes. Az év legjobban várt folytatása!

Hagyd, hogy elrabolja a szívedet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...