2019. október 22., kedd

A Maxim Könykiadó őszi-téli újdonságai #2019


     Sziasztok!

     Ha szeretitek a Maxim kiadó könyveit, és érdeklődtök a friss megjelenéseik iránt, akkor lehet ez a bejegyzés nem fog túl sok újdonságot tartogatni, de azért lássuk csak, milyen történetekkel akarják megsiratni a pénztárcánkat. :)


Kedves Álmodozó! 

Sok-sok újdonsággal készülünk idén ősszel és télen. A legizgalmasabb hír, hogy elindul Passion válogatás sorozatunk, amelyben idén nem kisebb szerzőkkel találkozhattok, mint J.R. Ward, a Fekete Tőr Testvériség-sorozat szerzője, Abbi Glines a Sea Breeze-sorozat és a Álmomban szerettelek szerzője és Penelope Bloom, akinek könyvei már meghódították a tengeren túliakat és most már ti is élvezhetitek majd pikáns történeteit. 

Izgalmas címekkel bővül a Dream válogatás, Mont Blanc válogatás és a Delfin könyvek is, ezekről bővebben lejjebb olvashatsz. 

 



      Jön a Sea Breeze-sorozat hatodik része! 


Jasonnek már elege van abból, hogy rocksztár bátyja árnyékában éljen. Így hát elutazik az alabamai Sea Breeze-be egy jól megérdemelt pihenőre, hogy végre esélye legyen levezetnie a fejét elködösítő, irigy gőzt. Ebben a csodás, napfényes városban minden adott, hogy újra önmagára találjon. Azonban belezúgni egy helyi lányba cseppet sem volt a terv része…
Jess édesanyjával él Sea Breeze-ben, és mindent elkövet, hogy kitörhessen ebből a kisvárosi létből. A helyzetet nehezíti, hogy régóta őrlődik egy „se veled, se nélküled” kapcsolatban. A pasija, Hank már többször megcsalta, de Jess mégsem tud elszakadni tőle. Egészen addig, amíg meg nem ismerkedik a jóképű Jasonnel. Ettől kezdve minden a feje tetejére áll…
Az érzelmek forrongó lávaként hömpölyögnek, és szép lassan Jesst és Jasont is hatalmukba kerítik. Ahogyan kiélvezik a nyár minden kívánatos nyalánkságát az alabamai nap alatt, Jason rájön, hogy bár a bátyja, Jax a zenész a családban, nem ő az egyetlen testvér, aki meg tudja pendíteni a megfelelő húrokat, és megrengetheti valaki világát.

MEGJELENT!
Több információ ITT!


     Befejeződik a Sivatag lázadója-sorozat!

Lázadás. Szenvedély. Végzet. A felkelők nagy részét elfogták, a Lázadó Herceg meghalt. Legalábbis ezt hiszik, akik látták a kivégzését. Azonban Amani és szabadon maradt társai tudják, hogy nem ez az igazság, és minden nehézség ellenére elhatározzák, hogy kiszabadítják foglyul ejtett társaikat, még ha ahhoz át is kell jutniuk egy halálos tűzfalon, valamint olyasvalaki segítségét kell kérniük, aki hosszú-hosszú ideig bezárva élte az életét – és nem ok nélkül. Ha ez sikerül nekik, megpróbáltatásaiknak még nem érhet végük, hiszen dzsinnek, emberek, demdzsik és más különös lények hadán át meg kell vívniuk utolsó csatájukat, mely során meg kell ölniük a szultánt és csatlósait, hogy új hajnal köszönthessen a sivatagra. Amani, Jinnel az oldalán, minden akadályon átjut, ám amikor egy fülledt, forró éjszakán kimondják a bűvös szavakat – „mindent neked adok, ami vagyok; mindenem a tiéd” –,még nem tudják, mennyire végzetes is lehet a szenvedély, mely nap mint nap lángra gyújtja őket egymás iránt.


MEGJELENT!
Több információ ITT!



     Befejeződik Laini Taylor duológiája is! 

Szárája hatéves kora óta rémálmokkal élt és azokkal vett levegőt. Azt hitte, már minden rosszat látott, már semmi sem lephette meg. Rosszul gondolta.
A tragédia után sem Lazlo, sem Szárája nem ugyanaz már, mint akik voltak: egyikük istenné, másikuk szellemmé lett. Próbálják valahogyan megtalálni új énjeik határait, miközben a sötét elméjű Minja bezárva tartja őket, véres bosszújára készülve Könny ellen.
Lazlo lehetetlen döntésre kényszerül - a nőt mentse meg, akit szeret, egyedül, vagy mindenki mást? -, miközben Szárája reménytelenebbnek érzi magát, mint valaha. Néha csak a legnagyobb borzalmak ismertethetik meg velünk saját énünk legmélyét, Szárája pedig, a rémálmok múzsája még nem fedezte fel, mire is képes igazán.
Ahogyan az emberek és istenivadékok próbálnak magukhoz térni, miután a citadella majdnem lezuhant, új ellenség árnyékolja be törékeny reményeiket, és újabb rejtélyek merülnek fel a mesarthiummal kapcsolatban: honnan jöttek az istenek és miért? Mi történt a több ezer gyerekkel, akik mind a citadellában születtek? És ami a legfontosabb: ahogyan az elfeledett ajtókat kinyitják, új világok nyílnak meg. A hősöknek mindig muszáj megölniük a szörnyetegeket, vagy lehetséges, hogy megmentsék őket?


MEGJELENIK: OKTÓBER 31.
Több információ ITT!

 

     Egy borzongatóan jó könyv Christine Lynn Hermantól! 

Nővére halála után a tizenhét éves Violet Saunders kénytelen akarata ellenére a New York állambeli Négy Ösvénybe költözni. Habár Violet még újonnan érkező idegen a városban, hamarosan rádöbben, hogy az édesanyja korántsem az: mindketten a város egyik nagy tiszteletben álló családjának sarjai. Négy Ösvényben pedig kőcsengő függ minden ajtó fölött, és veszély leselkedik az erdő mélyén.
Justin Hawthorne családja generációk óta őrködik Négy Ösvény biztonsága fölött, megvédelmezve a lakókat a Homálytól, egy élettelen dimenziótól, amelynek börtönében egy kegyetlen szörnyeteg él. Miután kiderül, hogy Justin nem örökölte a családja különleges képességeit, anyja minden áron titokban akarja tartani a megalázó igazságot. Justin azonban képtelen lemondani a megígért jövőjéről és a városról, amelynek védelmére megesküdött.
Harper Carlisle elveszítette a kezét egy balesetben, és napokig a Homály csapdájában ragadt. A tragédia után hajdani barátja, Justin Hawthorne lelketlenül cserben hagyta, ezért Harper megesküdött, hogy bosszút áll rajta. Elégedetlenség fortyog Négy Ösvény felszíne alatt, és Harper megragadja az alkalmat, hogy megdöntse a Hawthorne család hatalmát, és megváltoztassa a saját jövőjét - de hogy mindez milyen következményekkel jár, még nem is sejti. A Homály napról napra egyre erősödik, sorra szedi az áldozatait. Amikor Violet véletlenül szabadjára engedi a szörnyeteget, mindhármuknak össze kell fogniuk a többi alapítóval együtt, hogy feltárják a családjuk képességei mögött rejlő sötét titkokat... mielőtt a Homály mindnyájukat elemészti.

MEGJELENIK: OKTÓBER 31.
Több információ ITT!



     A várva várt Stepsister - Egy sötét mese hamarosan megérkezik! 

"Tengermelletti ősi városban három nővér - hajadon, matróna, ősöreg hölgy - gyertyafénynél térképeket rajzol. Komoram. Tekintetük átható. Szemük szürke. A Párkák. És minden térkép egy emberi élet útja..."

Ez a történet ott kezdődik, ahol Hamupipőke története abbamarad. Főhőse Hamupipőke mostohahúga, Isabelle. Az emberek szépnek tartják Ellát, azaz Hamupipőkét, de Isabelle-t nem. Isabelle félelmet nem ismerő, bátor, erős akaratú lány. Jobban vív, mint a fiúk. Olyan akadályokon ugrat át szeretett lovával, amitől felnőtt férfiak visszariadnak. Mindez azonban nem számít. Ezeket a tulajdonságokat nem értékelik a lányoknál. Mások határozzák meg, mi a szép. És Isabelle nem illik bele a meghatározásba. Meg kell küzdenie azokkal a démonokkal, amik arra késztették, hogy rosszul bánjon Ellával, változtatnia kell saját sorsán és talán át kell értelmeznie a szépség fogalmát.


MEGJELENIK: OKTÓBER 31.
Több információ ITT!



     Szaszkó Gabi a Pennington testvérek-sorozat után új sztorival érkezik, amely egy duológia első része!
Anna és Josh nem ismerik egymást. Mindennek ellenére egy ágyban ébrednek fel egy ismeretlen, elszigetelt helyen, miközben odakint hóvihar tombol. A házban kutakodva hamarosan ráébrednek, hogy öt év kiesett az életükből, hiába próbálnak visszaemlékezni, sehogy sem sikerül. Öt év alatt azonban rengeteg minden történhet egy ember életében. Vajon Joshnak sikerült kiszabadulnia az egyetemi időszak fojtogatásából, és valóra váltotta az álmát, hogy menő rockzenész legyen? Vajon Anna hozzáment feleségül egyetemista szerelméhez, és megtalálta mellette a boldogságot? Mind a ketten előre tervezték az életüket, megálmodták, hová is akarnak jutni harmincas éveik elejére. De ha minden a terv szerint alakult, hogyan lehetséges, hogy egymás mellett ébredtek egy ismeretlen helyen?
A világukat már csak az borítja fel még jobban, amikor felfedezik, hogy álmaikban lassan visszapárolognak az elmúlt évek emlékei. Hamarosan kiderül, hogy a kiesett öt év elképesztő meglepetéseket tartogat.

MEGJELENÉS: NOVEMBER
Több info ITT!


     A New York Times kihagyhatatlan bestsellerregénye a Lehull a lepel írónőjétől!

Echo Ridge egy amerikai kisváros. Ellery még sosem járt ott, de már mindent hallott róla. Ott tűnt el a nagynénje, amikor még csak 17 éves volt. Öt évvel ezelőtt pedig egy bálkirálynő meggyilkolása tette fel a helyet a térképre. És Ellerynek most oda kell költöznie, ráadásul a nagymamájához, akiről semmit sem tud.
A város kívülről tökéletesnek tűnik, de sok titkot rejteget. És még mielőtt a suli egyáltalán elkezdődhetne, egy rejtélyes valaki fenyegető üzenetet tesz közzé: megígéri, hogy a bál idén is ugyanolyan veszélyes lesz, mint öt évvel ezelőtt. Aztán, mintha csak ennek bizonyítása lenne, még egy lány eltűnik.
Ellery mindent tud a titkokról. Az anyjának is vannak; a nagyanyjának is. És minél több időt tölt Echo Ridge-ben, annál világosabb lesz, hogy mindenki rejteget valamit. És az a helyzet, hogy a titkok veszélyesek - és a legtöbb ember nem igazán tudja megtartani őket. Ezért is van, hogy Echo Ridge-ben úgy járja, az a legbiztosabb, ha minden rejtegetnivalódat megtartod magadnak.

MEGJELENÉS: NOVEMBER
Több info ITT!



      Ne hagyd ki ezt az izgalmas rövid történetet, ami összeköti a Sötét elméket a Sötét játszmákkal!

Gabe élete maga a pusztulás a gazdasági összeomlás óta. Egy olyan valaki számára, mint ő, egyetlen lehetőség van a tragikus múlt elfelejtésére, így elhagyja kisvárosát, és fejvadásszá válik. Azonban első célpontja, egy fiatal lány, aki nem hajlandó megszólalni, még nehezebbé teszi az amúgy sem könnyű munkát, főleg, hogy olyan módokon megváltoztatja az életét, amire sosem számított. 

MEGJELENÉS: NOVEMBER
Több info ITT!






     Aki itt születik, haláláig arra van kárhoztatva, hogy itt is maradjon. Aki ideköltözik, sosem megy el.

Üdvözlünk Black Springben, a látszólag festői Hudson Valley-i városban, ahol egy boszorkány kísért! Abban a házban jelenik meg, ahol csak kedve van, és minden éjszaka más gyermek ágya mellett áll. Mindenki tudja, hogy a boszorkány szemének sosem szabad kinyílnia, mert az elképzelhetetlen következményekkel járna. A városi tanács mindezt persze titokban tartja a nyilvánosság előtt, és minden erejükkel azon vannak, hogy az átok ne terjedhessen el máshová. De a helyi tinédzserek nem tudnak megbékélni azzal, hogy nem hagyhatják el a várost, így a szigorú megkötések ellenére közvetíteni kezdik a boszorkányvadászatot a neten. Arra viszont nem gondoltak, milyen sötétséget szabadítanak ezzel a városra.

MEGJELENÉS: NOVEMBER
Több info ITT!



     Üdvözlünk a Királyságban... ahol a "Boldogan, amíg meg nem..." nemcsak ígéret, hanem szabály is.
A Királyság, mely úgy ragyog fel a bejárata után, mint a gyémántok, egy magával ragadó fantáziapark, ahol a vendégek virtuális sárkányokkal, óriásként a magasba törő kastélyokkal és biotech, a valóságban már kihalt fajokkal találkozhatnak.
Ana a hét Káprázat - gyönyörű hercegnők, akiket arra terveztek meg, hogy valóra váltsák az álmokat - egyike. Azonban amikor Ana találkozik a park egyik dolgozójával, Owennel, olyan érzelmek ragadják magukkal, amik nincsenek belé programozva, mint például a szerelem... az első szerelem.
A tündérmese hamar rémálommá torzul, amikor Anát gyanúsítják Owen meggyilkolásával, és kezdetét veszi az évszázad tárgyalása. Bírósági vallomások, interjúk és Anna emléke során megismerünk egy történetet szerelemről, hazugságokról és kegyetlenségről - és arról, hogy mit is jelent valójában embernek lenni.

MEGJELENÉS: DECEMBER
Több info ITT!





   
     Folytatódik a Danny-trilógia, aminek az első részéből (Közel a horizonthoz) készült film februárban érkezik a mozikba!

Egy széthullott élet…

…és egy szerelem, ami mindent helyrehozhat.

Danny pontosan 10 éves, mikor darabokra hullik az élete. Egy súlyos sorscsapás arra készteti a családját, hogy az Egyesült Államokból Németországba költözzenek. De ez még nem minden: Danny apja alkoholba fojtja bánatát, és egy olyan kegyetlen viselkedési mintához tér vissza, amiről azt hitte, a házassága révén végleg megszabadult. Danny védtelenül ki van szolgáltatva az apjának - de nem adja fel...
Egy nyári táborban Danny megismerkedik a francia Dominique-kal. A fiú kimenti a lányt egy életveszélyes helyzetből, és a szerelmük segít Dannynak, hogy elszakadjon a családjától, és ezzel attól a felfoghatatlan, pusztító erőszaktól, amely a fiatal életét fenyegeti.
Könyörtelen harc kezdődik az elismerésért, a szabadságért, az igazságért és a szerelemért.


Ez a könyv a szívedbe talál és bátorságot ad.

MEGJELENT!
Több információ ITT!



     Egy letehetetlen thriller James Delargy-tól! 

Már volt ötvennégy áldozat. Ki lesz az ötvenötödik? Két gyanúsított. Két egyforma történet. Melyik az igaz?
Wilbrook egy álmos és poros kisváros, ahol a madár sem jár. Egy hely az irdatlan vadon peremén valahol Nyugat-Ausztráliában. A helyi rendőrfőnök, Chandler Jenkins büszke, hogy itt nincsenek súlyosabb ügyek a családi perpatvaroknál meg a csendháborításnál. Ám egy tűzforró napon minden megváltozik... Egy ember sétál be az őrsre, és azt állítja, hogy sikerült megszöknie egy sorozatgyilkos elől. Bedrogozták és felvitték egy hegyi kunyhóba, ahol vasra verték. Az emberrabló azt mondta neki, hogy már sok embert megölt, és ő lesz az ötvenötödik. A kihallgatás után az áldozatot Jenkins biztonságos helyre viszi. Ám alig ér vissza az őrsre, amikor egy újabb férfi jelenik meg, és hajszálpontosan elmeséli ugyanazt a történetet, amit az előbb hallottak. És ha ez még nem lenne elég, mindkét férfi a másikat nevezi meg gyilkosnak.


MEGJELENT!
Több információ ITT!



     A nagysikerü Rebecca nyomában szerzőjének új, lebilincselő kötete! 

A második világháború árnyékába két idegen számára a legnagyobb kockázat: megbízni egymásban...

1943 decembere. Hitler hatalomra kerülése előtt a Gerber-család nyári lakja visszhangzott a nevetéstől. Most, hogy mély hótakaró borítja a Fekete-erdőt, a német másként gondolkodó, Franka Gerber egyedül van, és úgy érzi, hogy kilátástalan az élete. A hazájában tomboló a fanatizmus és a brutalitás miatt elvesztette az édesapját valamint az öccsét, így már nincs miért élnie.
Ekkor észrevesz egy eszméletlen pilótát a hóban, aki Luftwaffe-egyenruhát visel, és az ejtőernyője libeg a szélben. Franka nem akarja, hogy a férfi ott haljon meg, így elviszi a családja mindentől távol lévő faházába - annak ellenére, hogy gyűlöli a rezsimet, amit a katona képvisel. De amikor kiderül, hogy nem az, akinek tűnik, Franka versenyfutásba kezd az idővel, hogy felfedje a pilóta valódi személyazonosságát. A gyenge kötelékük nagyon megszilárdul, de roppant veszélyessé is válik. Miközben nyomukban a Gestapo, vajon megbízhatnak-e egymásban annyira, hogy erőiket egyesítve végrehajtsanak egy küldetést - ami pedig nem csak a háború kimenetelét, de az életüket is örökre megváltoztatja?


MEGJELENÉS: OKTÓBER 31.
Több információ ITT!

  

     Luca di Fulvio új letehetetlen regénye! 

Három élet. Két világ. Egy új kezdet.
1913-at írunk. Úgy tűnik, egy Buenos Aires-i út második esélyt ígér három fiatal számára: a szicíliai Rocco felkeltette a maffia haragját, amikor elutasította, hogy életét a szolgálatukba állítsa. Rosetta alig él túl egy nemi erőszakot. Az orosz zsidó Raquel túlélő, akinek legértékesebb kincse a szülei szeretetének emléke. De az Új Világban látszólag leküzdhetetlen akadályok állnak az útjukba...


MEGJELENÉS: NOVEMBER
Több info ITT!



 




     Alsógatyás Kapitány, George és Harold újabb kalandokba keverednek.

George és Harold már szinte mindenkinél kihúzta a gyufát az iskolában. Amikor a legutolsó csínytevésük miatt a suli házsártos konyhásnénijeinek elegük lett és felmondtak, Mr. Krupp furcsa utánpótlást szerez: három gonosz űrlényt. Vajon a vörös köpenyes, mindenre elszánt Alsógatyás Kapitány képes lesz újra megmenteni a napot? Ha nem, félő, hogy még a végén az idegenek lakomájává válik.


MEGJELENT! 
Több információ ITT!




      Egy igazán csajos történet gyönyörű illusztrációval! 

MAJA HERCEGNŐ NEM AKAR SULIBA MENNI.
Inkább cipőket vásárolna, partikat szervezne, és a kastélyukat díszítgetné.

MOLLI ALIG VÁRJA AZ ISKOLA KEZDETÉT.
Imádja a szabályokat, a társadalmi igazságszolgáltatást és a jó jegyeket. Odavan még a kemény főtt tojásért is.

A két lány szinte mindenben különbözik egymástól, kivéve abban, hogy nem kedvelik a másikat. Amikor az első sulis hét azzal végződik, hogy Molli nem kap meghívást a Királyi Szülinapi Bulira, a lány eldönti, hogy nem hagyja annyiban ezt az igazságtalanságot, és tönkreteszi a hercegnő szülinapi buliját. Ám terve olyan nem várt fordulatot hoz, amelyre sem ő, sem Maja nem számított. Végül rá kell jönnie, hogy a bosszú mindig rossz megoldás.

MEGJELENÉS: OKTÓBER 20.
Több információ ITT!


     Pálcikacica kalandjai folytatódnak, ezúttal új tag érkezik a családba, egy kisbaba.

EGY KISBABA, KÉT CICA ÉS EGY MERÉSZ MENTŐAKCIÓ.
Miután Pálcikacica és Edit gazdái összeházasodtak, a család újabb taggal bővült: egy kisbabával, Millivel. Egy nap Cobb nagyi vigyáz a kisunokájára, ám egy balszerencse folytán a nagyi bennragad a fürdőszobában. Pálcikacicára vár a feladat, hogy kiszabadítsa. Ám eközben Editre is figyelnie kell, aki magára vállalta a bébiszitter szerepét. Könnyen lehet, hogy ez lesz Pálcikacica eddigi legnehezebb küldetése!

MEGJELENT!
Több információ ITT!



     Varázslatos történet egy barátság kezdetéről.

Eleanor alig várja, hogy végre elutazhasson nagynénjéhez, akinek sok pónija van. A lány azt tervezi, hogy a fél nyarat lóháton tölti. Azonban hatalmasat csalódik, mikor kiderül, hogy nagynénje lovai vadlovak. Eleanor épp a kert végében búslakodik, mikor megpillant egy csodaszép lovat. A lánynak tátva marad a szája a csodálkozástól, de az igazi meglepetés csak ezután következik: a ló megszólal…

MEGJELENÉS: OKTÓBER 20.
Több információ ITT! 




     Egy igazi nyári történet gyerekeknek. 

Lisa nem igazán lelkes, hogy az egész nyarat vidéken töltenie a nagynénjénél. Úgy érzi, magányos lesz, és hihetetlenül unatkozni fog majd. De amikor elindul, hogy felfedezze a nagynénije udvarát, egy kicsi narancsvörös cicát talál a fészerben. Lisa máris jobb kedvre derül. De az igazi meglepetés csak ezután jön: ez a kismacska egyáltalán nem átlagos…
MEGJELENÉS: OKTÓBER 20.
Több infó ITT!



  






     Rian Sutter általában nem flörtöl nyilvános helyen, de amikor észreveszi, hogy egy dögös, öltönyös pasi figyeli, akkor arra gondol, hogy aznap talán rámosolygott a szerencse. Vagy erről van szó vagy pedig arról, hogy bejönnek neki az izzadt, jóganadrágos nők, akik edzés után rohannak bevásárolni.

Mint kiderül, egyik sem.

Pierce Whitfield el sem hiszi, hogy milyen szerencsés, amikor sikerül megtalálni azt a nőt, aki meghúzta a kocsija fényezését. De amikor felelősségre vonja a szívdöglesztő teremtést, aki elmenekült a tett színhelyéről, rájön, hogy ketten vannak, és az ikerpár másik tagjára zúdította rá a vádjait. Miközben megbeszélik a javítás költségeit és izzani kezd közöttük a levegő, Rian és Pierce ráébred, hogy nemcsak vonzódnak egymáshoz, hanem még más is közös bennük. Mind a ketten ugyanazt a csodás házat akarják megszerezni Hamptonsban, és egyikük sem akarja harc nélkül átengedni. Vajon képesek-e a szenvedélytől fűtött vetélytársak lángra lobbantani bimbózó románcukat anélkül, hogy minden porig égne?

MEGJELENÉS: NOVEMBER
Több info ITT!



     A New York Times bestseller regényében bepillantást nyerhetünk Rosemary Beach világába, és megismerhetjük Rusht és Blaire-t.
 
Egy rocker gazdag fia és egy kemény vidéki lány Alabamából. A két mostohatesó teljesen más világból származik, de egy sorsfordító nyáron találkoznak Rosemary Beachen.
Blaire Wynn egyáltalán nem akar összeköltözni az apja új családjával Rosemary Beachen, Florida államban, de nem maradt más választása. Blaire édesanyja hosszú betegség után hunyt el rengeteg kórházi számlát hagyva maga mögött, így Blaire-nek esélye sincs, hogy megtartsa alabamai házát. Blaire így a csillogó tengerparti város felé veszi az irányt terepjárójával és egy pisztollyal az ülés alatt. Blaire előre sejti, hogy nem fog tudni beilleszkedni, de még jobban elkeseredik, amikor megtudja, hogy az apja Párizsba távozott, így egyedül kell maradnia az új mostohatesójával, Rush Finlayvel. A cinikus, leereszkedő és könyörtelen srác egy hírhedt rocksztár fia. Rush éppannyira elkényeztetett, mint amennyire elbűvölő, így azonnal felkelti Blaire figyelmét.
A nyár előrehaladtával Blaire megismeri Rush másik oldalát is, és tagadhatatlan vonzalom alakul ki közöttük. Azonban Rush olyan titkot rejteget, ami megrengetheti Blaire világát. Vajon a lány kitalálja, mit titkol a srác, mielőtt még teljesen beleesne?

MEGJELENÉS: NOVEMBER
Több info ITT!

 

     A Fekete Tőr Testvériség-sorozat írónőjének új sorozatának első része lángra lobbant!

Az erős akaratú Anne nem ismerte a félelmet, imádott a tűzzel harcolni, és mindig a legjobb akart lenni mindenben. Azonban amikor egy raktárbeli tűz és egy kockázatos döntés örökre megváltoztatja az életét, újra kell terveznie nemcsak a munkáját, hanem saját magát is, mindenét. Összetörten és teljes kilátástalanságában végül új karrierre lel, és gyújtogatási nyomozó lesz, bár ez közel sem helyettesíti az adrenalinnal fűtött élelet, amit hátra kellett hagynia. Nem hiszi, hogy valaha is fogja még érezni azt a minden mást felemésztő szenvedélyt egy munka iránt, amit régen – egészen addig, amíg belebotlik pár gyanús tűzbe, ami lángba borítja szeretett városát. 


Danny McGuire kiemelkedő tűzoltó, az élvonal éle, az ország legjobbja, de épp egy magánéleti válságon megy át. Olyan kockázatokat vállal, mint előtte soha, mintha kergetné a halált, de aztán találkozik Anne-nel, hogy összefogva megtalálják a gyújtogatót – és a lány mindent megváltoztat az életében. Azonban lehet, hogy Anne-nek Danny csak egy elterelés... Ahogy egyre jobban bekerítik a tettest, a gyilkos figyelme túlzottan is a lányra terelődik. 

MEGJELENÉS: NOVEMBER
Több info ITT!


 
     Az új főnököm szereti a szabályokat, és van egy, amit senki sem mer megszegni... Senki sem érhet a banánjához. Komolyan. De én persze megérintettem. Ha jobban bele akarunk menni, valójában a számba is vettem.
Megrágtam... és még le is nyeltem. Tudom... Rossz, rossz lány vagyok.
Ezután vettem észre őt, és akár elhiszitek, akár nem, nem úgy lehet a legjobb első benyomást kelteni, ha épp a pasi banánjától fuldokolsz. Egy kicsit visszamegyek az időben. Mielőtt még megérintettem egy billiomos banánját, végre megkaptam az első igazi kiküldetésemet üzleti riporterként. Ez nem a megszokott, béna munka volt, mint interjút készíteni egy kukással a kedvenc útvonaláról, vagy cikket írni arról, hogy milyen nagy dolog összeszedni a kutyaszart a kertekből. Nem bizony. Az ilyenekből épp elég is volt. Ez volt a nagy kitörési lehetőségem, hogy bebizonyítsam, több vagyok, mint egy két lábon járó katasztrófa. Be kellett épülnöm a Galleon Enterprise-ba, hogy bebizonyítsam a korrupciós gyanút. Jöhet a James Bond-zene. Csak annyit kellett tennem, hogy felvetetem magam gyakornoknak, és simán lenyomom az interjút Bruce Chambersonnal. De fel kellett volna készülnöm rá, hogy a pasi úgy néz ki, mint akit direkt a női vágyak megtestesítésére faragtak. Viszont így is muszáj volt összehoznom. Semmi baki, semmi bénázás, semmi apró baleset. Csak kevesebb, mint egy óráig kellett összeszedettnek lennem.
Vissza a jelenbe, a konferenciaterembe, a banánjával a számban. A banánjával, amin még a neve is rajta volt nagy, fekete betűkkel. Pár perccel, miután ezt észrevettem, bejött, és rajtakapott. Pár perccel ezután már fel is vett. Tudom... Nekem sem tűnt túl jó jelnek. 

MEGJELENÉS: NOVEMBER
Több info ITT!

 

     William:
Hogy hogyan találkoztam vele? Hát, egy úriember sosem kérkedik. De szerencsére én nem vagyok az. Először is fizettem a cseresznyéjéért (a pitéjéért, de nem ez a lényeg). Aztán megfosztottam a virágaitól. És utána? Ott hagytam a névjegyemet, majd kisétáltam, mintha az enyém lenne a hely. Ja, mondhatni, hogy erős indítás volt.

Hailey:
Hogyan találkoztam Williammel? Besétált a pékségbe, vett egy cseresznyés pitét, ellopott egy virágokkal teli vázát - még mindig nem tudom, mire kellhetett neki -, majd végül ott hagyta a névjegykártyáját. Mielőtt elmondom, mit csináltam a névjegykártyával, valamit tisztázzunk: William rosszabbkor be sem léphetett volna az életembe. A pékségem a csőd szélén állt. A bizarr exem nem akart békén hagyni. 
Ó, és amúgy egy 25 éves szűz voltam - igen, a tény, amit a barátaim minden adandó alkalommal az arcomba vágtak.
Ha a szüzesség-problémámat Williammel oldottam volna meg, az olyan lett volna, mint egy kalapáccsal lecsapni egy legyet. Brutális túlzás, bár a legjobb fajta.
De William őrülten dögös volt, ami hülye tettekre készteti a nőket. Olyan szexi volt, hogy még az én fejem is tele lett mindenféle őrültséggel. Például azzal, hogy egy légy még örülne is, ha William és a tökéletes kockahasa csapná le. Így már legalább ketten lettünk volna így ezzel. Szóval felhívtam. Talán jobban át kellett volna gondolnom. Talán épp belesétátok egy katasztrófába, és csak várom, hogy megtörténjen.
Tudtam, hogy bajban vagyok, amint meghallottam a szexi, mély hangját a vonalban, ahogyan azt mondta: "Még mindig őrülten kívánom a cseresznyédet. Kiszállítást vállalsz?"


MEGJELENÉS: NOVEMBER
Több info ITT!



Micsoda bőség! Szépséges borítókkal, érdekes fülszövegekkel. Minden korosztály találhat magának olvasnivalót. És itt az új kiadói sorozat is, a Passion Válogatás azoknak, akik az érzéki részletekkel felturbózott romantikus történeteket kedvelik.
Még egy megjegyzés, a Szaszkó Gabriella könyvhöz azért nem került borító, mert azt az írónő szeretné nemsokára leleplezni az olvasóközönség előtt.


  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...