2015. január 11., vasárnap

Nyereményjáték!!! #2


     Sziasztok!
Bocsánat az egynapos csúszás miatt, kicsit elszámoltam magam, de végül csak meghoztam a második nyereményjátékról szóló posztot. Az előző, szülinapos bejegyzésben már felvázoltam milyen klassz könyveket nyerhettek, most pedig láthatjátok, mit kell értük tenni.

Az előző nyereményjáték tök jól sült el, pozitív visszajelzéseket kaptam tőletek a feladvánnyal kapcsolatban is, aminek nagyon örültem, ezért most is képes játékkal rukkoltam elő.

Mint már említettem, ezúttal két könyvet sorsolok, mégpedig A.O. Esther jóvoltából a Gombnyomásra trilógia első két részét, amit az írónő névre szólóan dedikál majd a mázlis nyerteseknek! A könyvek jó vaskosak, keményborítósak, amik kaptak külön védőborítót is, plusz saját szövet könyvjelzőt, egyszóval küllemre gyönyörűek, belül pedig a lapokon egy igazán kalandos, romantikus, filmbeillő történettel találkozhattok. Könyvespolcok igazi ékessége mindkettő!
Az első könyvről már írtam bejegyzést, azt ide kattintva elérhetitek, ha még nem ismeritek, remélem most felkeltettem vele az érdeklődéseteket, és szerencsét próbáltok. Szinte minden olvasott könyvemhez saját dream cast-ot állítok össze, ez a Gombival sem volt másképp, és mivel mostanában gyakran szórakozom a képszerkesztőimmel, ezért úgy gondoltam, csinálok pár páros posztert a sorozathoz. Nem is kérek mást tőletek, mint hogy jól nézzétek meg a következő posztereket, és találjátok ki, hogy kik azok a színészek, akik a képeken láthatók. Nem kell megijedni ha valakiről nem tudjátok kicsoda, kaptok segítséget, de nem sokat, csak épp annyit, hogy egy film vagy sorozatcímre tudjatok asszociálni. Onnan pedig már tök könnyű lesz a játék. :)

Szóval a lényeg még egyszer, pontokban:
1) Találjátok ki kik azok a színészek és színésznők, akik a képeken vannak.
2) A megfejtést küldjétek az anita.izhak@gmail.com címre (mert a freemailes vacakol), a tárgyba kérlek titeket írjátok azt, hogy GOMBI.
3) A válaszok után írjátok meg, hogy melyik részt szeretnétek. Az elsőt vagy a másodikat.
4) A játék január 15-ig tart, éjfélig várom a válaszokat.

És akkor nem maradt más, mint a feladványok:

1) A pasi igazi acélember, a csaj pedig egy igen népszerű vámpíros sorozatban játszik boszorkányt.



2) Második párosunkból a fickó a negyedik, a lány pedig a szerelme.


3) Végül a lány D'artagnan kedvese még 2011-ből, az indiánt pedig nem ismerem, de az írónő Pinterest oldalán megtaláljátok őt. Vajon melyik mappában kell keresni a srácot? Hm? Ez itt a kérdés. :)



Ezúttal is remélem, hogy sokan jelentkeztek majd. Sok szerencsét mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...