2018. február 16., péntek

Könyvek - amiket vásároltam és kaptam #8


    Sziasztok!
A mostani bejegyzés főszereplői könyvespolcom legújabb lakói lesznek. Lássuk is a szépségeket. :)


     Magamhoz képest mostanában elég sűrűn rendeltem a Könyvmolyképző márkaboltjából. Ennek több egyszerű oka van:
1) két könyv rendelése esetén ingyenes a szállítás
2) igyekszem maximálisan kihasználni az akciókat


     Mia Sheridan könyveit szorgalmasan gyűjtögetem, eddig az összes magyarul megjelent rész megvan. Már csak el kellene olvasnom őket.
A Stinger rég áhított könyv volt, amihez rendeltem egy másik könyvet is, de mindezt úgy, hogy a rendelésemet az akkor épp aktuális Vörös Pöttyös Szeretetcsomag akciójára időzítettem. Az ilyen szeretetcsomagos akciók azt jelentik, hogyha rendelek valamilyen könyvet és beírom az akcióban részt vevő (ekkor) VP-s kuponkódot, akkor kapok egy ingyen könyvet a kiadótól.


  
      A doboz közepén rejtőzött az ajándék példányom, a Hullámok hercege, amire csak annyit tudtam mondani amikor megláttam, hogy "mi a franc?". Eddig elkerült a szerencse az ilyen szeretetcsomagos akcióknál, sosem olyan könyvet sikerült kifognom, amilyet megálmodtam magamnak. Erről a könyvről pedig nem is hallottam még. Amúgy film is készült belőle azonos címen, Barbra Streisand és Nick Nolte főszereplésével. Ezt az infót azután tettem magamévá, miután utánanéztem, milyen könyvet is kaptam.
A könyv maga elég szép, és 2008-as kiadás. Tökéletes állapotú, strapabírónak néz ki, abból az időből származik, amikor még a papír amire nyomtatták fehér volt nem pedig mostani vécépapír szerű. A kinézete kifogástalan, viszont a belső tartalom engem annyira nem érdekel. Utánaolvastam, hogy tele van drámával, amire köszönöm, most nincs szükségem. Valószínűleg elfogom passzolni a regényt.



     A csomag harmadik példánya Jeaniene Frost-tól az Első lobbanás, ami az egyik kedvenc sorozatom, a Cat és Bones spin-off-jának egyik könyve, ami Vlad Tepes-ről szól. Nagyon tetszik a borító, úgy gondoltam ezt a sorozatindítót  már csak ezért is szeretném a polcomon tudni, meg persze idővel a többi részt is, valamint nem utolsó sorban azért, mert Frost az egyik kedvenc íróm.



     A következő könyvekért ezer hála és köszönet a Fumax kiadónak! No meg Chriss-nek, hogy általa eljutottak hozzám. :)
Az első könyv, vagyis képregény a Felnőni kiábrándító, ami telis-tele van olyan megmosolyogtató rajzokkal, amikből bárki magára ismerhetne.
Egyszerű kis rajzocskák, de annál több igazsággal, amik cukik is, de némelyik ciki helyzetkomikumokat fest le, amin akarva-akaratlan elneveti magát az ember.



             Sikerült hozzájutnom a baromi király borítókkal rendelkező Részlegesek trilógiához is. Ez a sorozat Dan Wells disztópiája, aminek első része majdnem kedvenc lett. A többi kötet viszont sajnos kifulladt történetileg, azokban eléggé csalódtam, főleg a második részben.



           Chriss utolsóként ezt az Assassins Creed alapján íródott regényt adta át, amire nem számítottam. A kiadó ajándéka volt. Nagyon tetszik a borító, izgatja a fantáziám a játék is, viszont láttam az AS filmet Michael Fassbender főszereplésével, ami szerintem marha pocsék lett, így nem nagyon fűl a fogam ahhoz, hogy elolvassam a regényt. Persze tudom, hogy a filmnek és a regénynek alig van köze egymáshoz, de jelen pillanatban inkább passzolom az olvasást.



     Hála és köszönet Leda D'Rasinak, amiért eljuttatta hozzám a Boszorkánydinasztia második részét, a Lidércfényt- méghozzá egy szívhez szóló dedikálással és egy igen érdekes (fa hatású) és szépséges könyvjelzővel.
Amikor megkaptam a regényt, szegény annyira be volt csomagolva, hogy legalább tíz percen keresztül nyiszáltam ollóval a borítékot. Bombabiztos csomagolást kapott, az biztos. De megérte, hála az égnek hibátlanul ideért, és nemsokára érik is egy újraolvasás.
Nagyon tetszik az új kötet, szép kívül is és belül is, a sztori főszereplői pedig nagy kedvenceim lettek.



     Katie McGarry-től még mindig csak a Feszülő húrt olvastam el, de nem bánom, hogy nem haladtam tovább a történettel, mert azóta a KMK kiadta a sorozat 1,5 részét, amiben szintén Echo és Noah a főszereplők. Nemsokára ezt a kötetet is kézbe veszem, nagyon kíváncsi vagyok rá!
A borító tetszik, szerintem nagyon eltalálták, ámbár még mindig az első részé a favorit. Itt-ott pedig meglestem pár infót a regény tartalmáról, hát, ez a rész sem tűnik egyszerű kis romantikusnak, fel is kötöm hozzá a fehérneműt.



     Szépen gyűlnek a polcon a Mia Sheridan könyveim, itt is a legújabb magyarul kiadott rész, az Archer hangja. Rengetegen agyondicsérték ezt a kötetet, sokaknak ez az eddig megjelentek közül a kedvence. Remélem nálam is szerelem lesz, de bízom benne, az előző kötetek is kedvencek lesznek.

     Végül szeretném megmutatni a legújabb könyvjelzőimet. Jobbnál-jobbak. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...