2016. július 9., szombat

Summer Book Tag



     Nemrég KockaCica meghívott, hogy töltsem ki ezt a taget. Mivel rég volt már ilyen bejegyzésem, és amúgy is szeretek mindenféle töltögetős taggel foglalkozni, örömmel fogadtam a felkérést. Ezúton is köszönöm szépen a jelölést. :)

1. Mutass egy nyárias borítójú könyvet.


      Hopp! Az első kérdés máris kifogott rajtam. Hehe... De találtam egy olyan borítót, ami megjelenése óta nagyon tetszik.  Debbie Macomber: Hétköznapi csodák c. könyvét kétlem, hogy mostanában elfogom olvasni, de attól még jólesik gyönyörködni ebben a szép, nyárias borítóban. Szerintem jól sikerült darab.










2. Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célállomása lenne a nyári vakációdnak.

     Anne Shirley lakhelye. Avonlea, a Zöldmanzárdos ház, Prince Edward szigete - mind elbűvölt az 1985-ös  tévésorozatban, és a könyvben is. L.M. Mongomery története a vörös hajú, cserfes Anne-ről első pillanattól kezdve megtetszett, és amilyen tájleírásokat olvastam a könyvben, nagy kedvem lenne oda elutazni.





3. Éppen nyaralni mész, és a repülőn ülsz. Egy olyan regényt akarsz olvasni, ami egész úton kitart. Melyik regényt vinnéd magaddal? 

      Oké, akkor most itt eljátszom a gondolattal, hogy repülőn ülök. Hmmm de milyen regényt is vinnék magammal. Megvan! Mivel előbb-utóbb nagyon szeretném újraolvasni A csábítás kilenc szabályát, azt vinném. Elég vaskos, kitartana egy hosszabb útra.






4. Nyári szomorúság gyötör. Melyik vidám könyvvel csalnák mosolyt az arcodra? 

      Sophie Kinsellától már évek óta tervezem a Csörögj rám! című könyvét. Egyszer már olvastam az írónőtől a Tudsz titkot tartani?-t. Az tetszett, a Csörögj rám! pedig elég magas, 92%-on áll Molyon, ami elég szép, és az idézetek is csak arra biztatnak, ideje kacarászni egy újabb Kinsella könyvön.






5. Éppen a tengerparton ülsz. Melyik kitalált karakter lenne a társad? 

Amy Harmon: Arctalan szerelem-jének egyik főszereplőjével, Fernnel, nagyon szívesen elbeszélgetnék. Könyvekről, szerelemről, az élet kisebb-nagyobb dolgairól.









6. Egy fagyizás mellé kell egy fagyos, menő haver is. Melyik kitalált haver lenne az ideális jelölt?

Micsoda kérdés... Most mondhatnám Meirát a Hó, mint hamuból. Kézenfekvő lenne. Én viszont Lexie-t választom, Rachel Ginbson: Jégbe zárt szívek, Hokisok sorozatának egyik szereplőjét, John Kowalsky kislányát. Amióta megismertem odavagyok érte, szívesen eltöltenék egy napot a kis csajjal.


7. Oszd meg a nyári őrületet, és jelölj meg pár embert!

Ezt a részt inkább kihagyom, ha kedvetek támadt hozzá, nyugodtan töltsétek ki. :)
A végeredményt szívesen látnám, bejegyzésetek linkjét nyugodtan közzétehetnétek itt, kommentben. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...