2024. október 15., kedd

Bordás Róbert: Aranyozott hazugságok

     Bordás Róbert a Leosztott lapok című első regényével lehengerelt. Az édesanyjáról szóló igaz történetbe hamar belerázódtam, főleg, hogy földimről volt szó, de mindehhez nagyban hozzájárult az író stílusa és ahogy vezette a cselekmény elmesélését is. Érzelmileg kész voltam, úgyhogy izgultam, mikor kézbe vettem az író másik regényét, a Vizzé válik a vér? sorozat nyitókötetét, az Aranyozott hazugságokat.

Kiadó
: magánkiadás 
Sorozat: Vizzé válik a vér? #1
Műfaj: történelmi 
Oldalszám: 290
Kötés: puhatáblás 
Megjelenés: 2024
ISBN: 9788090919709

Érdekel? IDE kattintva megrendelheted! 

     Ha ​gyilkossággal vádolnak és ártatlan vagy, akkor fel van adva a lecke.

2022-ben Bodnár Péter DNS-tesztje titokzatos rokonokat mutat. Megszállott kutatásba kezd, hogy feltárja családja történetét.

1882-ben egy végzetes kocsmai verekedés arra kényszeríti az ifjú Bodnár Györgyöt, hogy elmeneküljön hazájából. Csendőrökkel a nyomában próbál eljutni Berlinbe. Ám hogy kerül Hamburgba, mi sodorja az Atlanti-óceánt átszelő hajóra, és mit keres a bevándorlók között? Az aranykorát élő Amerika vajon a könnyű meggazdagodás lehetőségét rejti, vagy kőkemény gürcölést, veszélyes munkakörülmények között, esetleg feketelistára kerülve küzdelmet az éhhalál ellen?

A George Bodnárrá vált családapára kemény kihívások várnak.
Megbirkózni egy velejéig romlott gengszter mesterkedéseivel. Leszámolni egy lelkiismeretlen, bosszúálló bányatulajdonossal és álomszép, vonzó feleségének zsarnoki kísértésével. Felvenni a harcot a gyermekeket is munkára kényszerítő rendszerrel szemben.
Áldozatok, miket meg kell hoznia azért, hogy családja életben maradhasson.
Hazugságok, miket cipelnie kell a jó cél érdekében.
Titkok, melyek 140 évig nem kerülnek napvilágra.

Egy XIX. század végi kivándorló kalandos története családról, szerelemről és a boldogulás után való, szűnni nem akaró törekvésről.

A „Vízzé válik a vér?” sorozat első kötete.

2024. október 4., péntek

Sebők Hanga - Válaszutak 1-2.

      Vannak könyvek, amik nem mindenkinek íródtak. Amiket bármennyire is dícsér az olvasóközönség, de nem talál el a következő könyvmoly szívéhez. És úgy érzem, én most pont ebbe a kisebbségbe estem Sebők Hanga Válaszutak sorozatának első két részével. Az írónő egy végtelenül kedves és szimpatikus ember, és látom, mennyi belefektetett munka van ezekben a történetekben, de engem, mint olvasót, sajnos nem szippantottak be úgy a sztorik, ahogy reméltem, hogy be fog.

Kiadó
: Gyémántfelhő 
Sorozat: Válaszutak #1
Műfaj: romantikus
Oldalszám: 434
Kötés: puhatáblás 
Megjelenés: 2023
ISBN: 9786156509154

Érdekel? IDE kattintva megrendelheted!

     Két fiatal élete keresztezi egymást, amikor Áron – aki korábban csak a munkájára koncentrált –, megpillantja Annát egy bárban, és azonnal élete szerelmének érzi. A friss diplomás Anna viszont épp akkor kezdi meg a felnőtt életét, és ezzel kapcsolatban számos fontos döntést kell meghoznia. Felmerül a nagy kérdés, hogy az érzelmeire, vagy inkább az eszére kellene hallgatnia?

Vajon Áron megérzései jók a lánnyal kapcsolatban, vagy csak az érzelmei vezetik félre? Kövesd Anna és Áron történetét és döntsd el magad, hogy te is azon az úton járnál-e, amelyet ők választanak. Inkább a szívedre vagy az eszedre hallgatnál? A döntés a tiéd.

Sebők Hanga debütáló regénye egy kedves és érzelmes történet, ami mindannyiunkat arra késztet, hogy gondolkodjunk el az életünk fontos pillanatain és a saját döntéseinken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...