2018. március 20., kedd

Leda D'Rasi történetek


     Leda D'Rasi írónővel még azelőtt találkoztam, hogy tudtam volna, milyen regényeken dolgozik. Amikor elmesélte, hogy urban-fantasy történeteket ír, felcsillant a szemem, mert ez az egyik kedvenc műfajom. S főleg, hogy a rengeteg vámpíros sztori után az ő történetének főszereplői boszorkányok, akikről eddig nem sűrűn olvastam. Kíváncsi lettem, főleg a többi részletet megtudva, miszerint a Boszorkánydinasztia sorozat bővelkedik érdekes szereplőkben, humorban, romantikában, erotikában, és egy igazán veszélyes ellenségben, akivel a bosziknak könyvről-könyvre meggyűlik a baja. És lám, tényleg azt kaptam amire számítottam, a sorozat első két részét már el is olvastam, nemrég pedig egy novellát is A kezdetek címmel, amiből megtudhattam, az írónő fantáziavilágában hogy is jöttek létre a boszorkányok. 

Kiadó: magánkiadás
Műfaj: fantasy
Oldalszám: 95
Kötés: e-könyv, amit IDE kattintva letölthettek
Megjelenés: 2016

     A boszorkányok köztünk élnek, ezt tudjuk jól. De pontosan mióta is vannak ők jelen a történelemben? 

Hogyan alakult meg a Dinasztia? Miért döntöttek úgy az égiek, hogy különleges erőt adnak halandónak született asszonyok kezébe? És ha már itt tartunk: Egyáltalán kik azok az égiek?

A Boszorkánydinasztia előzménytörténete ezekre a kérdésekre ad választ. Megismerhetjük belőle az elsőszülött boszorkány, Una történetét és az is kiderül, hogy a sokak által kedvelt szabadszájú holdboszorka kitől örökölte habókos természetét.

Nem mindennapi barátság az övék, melyet istenek kötöttek sok ezer évvel ezelőtt, és az idők viharát kiállva szilárdan tart is, mind a mai napig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...