2016. szeptember 29., csütörtök

Személyes Vallomás Tag



     A napokban a Könyv Extrák bloggerínája, Katica/Ladybird hívott meg a Személyes Vallomás Tagre, amihez hasonlót még nem hinném hogy csináltam volna, de nem bánom, hogy most a könyves szokásaim háttérbe szorulnak, és másfajta kérdőívet tölthetek ki.

1. Van kedvenc sorozatod?

     De még mennyire! Nagy kedvencem a The Walking Dead, és már alig várom az októberi, 7-dik évados kezdést! Másik nagy kedvenc sorozatom mostanság a 2 Broke Girls -Az élet csajos oldala, ami két jópofa pincérnőről szól, akik saját üzletet szeretnének nyitni. A lányok nagyon nagy arcok, rengeteg jól sikerült poén van az egész sorozatban, ami 20 perces epizódokból áll.


2. Sorolj fel 3 helyet, ahová el akarsz jutni.

   
      Hát, én nem vagyok nagy igényű, ezért pofonegyszerű helyeket fogok felsorolni. Az első az, hogy bárhová, csak horgászhassak, és legyen kapás. A második, a közeli mezőre, mert már nagyon szeretnék gombát szedni, és készíteni egy jó gomba pörköltöt. A harmadik helyért már utazni kell, és az nem más, mint a  Szinevéri-tó. Helyben van, csak meg kellene szervezni az utazást. Imádok a természetben járni-kelni, és erre a tengerszemre már nagyon régóta kíváncsi vagyok.


3. Melyik a legtávolabbi hely ahol jártál?

    Tatabánya. :) Barátnémat, Chriss-t látogattam meg a nyáron, és tök jó napokat töltöttünk együtt. Bejártuk a környéket, minden nap térdig lejártuk a lábunkat. Az egész ottlétben a Szelim-barlang tetszett a legiobban, ahol az Eragon c. film egyes jeleneteit is forgatták. Majdnem kiköptem a tüdőm amíg felértünk a barlanghoz, de megérte, nagyon király hely, és a városra is fantasztikus kilátás nyílt a barlang szájából.


4. Sportolsz, sportoltál valamit?

     Anno nagyon gyűrtem a Norbi-tornát itthon, DVD-ről, manapság viszont elég nekem a több száz lépcső megmászása a munkahelyemen. Nagyon idiótán van berendezve az egész hely, 3 emeletes az épület, na ebből az egészet meg kell mászni, hogy eljussak az öltözőbe, aztán 3 emeletet le kell lépcsőznöm, hogy eljussak az épület másik felébe, ahol a munkámat kell végeznem. Ha kajaszünet van, megint jön a sport, mert a büfé az öltöző szomszédságában van. És az a legszebb az egészben, hogy van 3 tetves lépcsőfok, ami olyan messze van egymástól, hogy kitesz 6 darabot. Ez akkor esik a legrosszabbul, amikor munka végeztével felmászok a harmadikra, aztán még utoljára ott virít az a maradék trió. Gatyarepesztős.


5. Játszol valamilyen hangszeren?

     Sajnos nem. De én magam vagyok a hangszer. Szájdobolok. Elég jól megy. Vagy csak bebeszélem magamnak. :D Viccet félretéve, régen nagyon szerettem volna zongorázni, de mára a gitár a nagy álmom. Nagyon szeretnék megtanulni gitározni. Csak hiányzik a hangszer. Még.


6. Kedvenc virágod.

     Nincs. Nem szeretem a virágokat.

 
7. Kedvenc szerencseszámod.

     Régen volt. Az 5, 7, 21. Csak az volt a baj, hogy ezeket a számokat sokáig kényszeresen fújtam magamban. Azóta leszoktam erről, és most már nincs. A hajdani kedvencek is csak emlékek maradtak.


8. Szoknya vagy nadrág?

     Naná, hogy nadrág. Nem is emlékszem, mikor voltam utoljára kénytelen szoknyát hordani.


9. Kedvenc parfüm?

     Minden, ami citrusos. De nem igazán használok parfümöt, mert olyan, mintha a bőröm magába szívná az illatot, pár percen belül nem is lehet érezni, hogy nemrég használtam volna. Ezért ritkán veszek parfümöt, mert úgysincs túl sok értelme, de azért mindig reménykedek, ha esetleg vásárolok, hogy a következő beválik.


10. Van kedvenc márkád? 

     Nincs.


11. Magassarkú vagy lapos?

     Igaz jeles eseményekkor nem vetem meg a magassarkút, de kényelmi szempontból inkább a lapos cipőket és csizmákat részesítem előnyben.


12. Szoktál inni energiaitalt? 

     Ebben az évben talán ötöt legurítottam. Akkor is csak ha nagyon fáradt voltam. Nem vagyok az energiaital híve, nekem túl drága, és az íze sem jön be.


13. Van tetoválásod? 

    Nincs. Pedig régen nagyon szerettem volna. Aztán elmúlt ez a hóbort. Most viszont nagyon-nagyon tetszik az Öngyilkos osztagból Harley Quinn alkarján látható rombuszminta. Szerintem nagyon vagány. Poén, hogy nőknél sosem jött be az alkarra kerülő tetkó, egészen mostanáig.


14. Kedvenc napod az évben? 

     Bármelyik nap, amikor nem cseszeget senki, szép az idő, és nyugodtan ücsöröghetek a kert végén a fűben, és csak nézem a természetet.


15. Mi volt a jeled az oviban? 

     Passz.


16. Kávézol?

     Sajnos előfordul. Szeretem is, meg nem is, de muszáj innom, főleg, ha kora reggeltől dolgozom.


17. Tél vagy nyár? 

     Mindegy, csak a nyár legyen kellemes, nem olyan hogy a nagy melegtől hőgutát kapjak, a tél pedig legyen fagyos és tiszta, mert a latyakos verziójától irtózom.


18. Volt már halálközeli élményed?

     Igen. A legutóbbi amikor úszni tanultam egy bányatóban, a páromtól pár méterre, és tovább kapálóztam a kelleténél, amikor már alig ért le a lábam. Megijedtem, azt hittem nem vesz észre a párom ahogy próbálok segítségért - fogjuk rá - kiabálni, mert szinte már prüszköltem a vizet, javarészt csak az orrom volt a felszínen. Aztán csak meglátott, de amikor utánam nyúlt lerántottam a gumimatracról, és majdnem vízbe fojtottam mindkettőnket, mert bepánikoltam. Szerencsére ő tökéletesen tud úszni, ura volt a helyzetnek, kidobott egy biztonságosabb szakaszra. Azóta nem vágyom bányatavak közelébe. Senki se tegye. Főleg, aki nem tud úszni.


19. Hány gyereket szeretnél? 

     Kettőre gondoltam. De az ismerőseim zöme is így volt addig, amíg meg nem született az első baba. Azóta folyton azt hallom, elég nekik egy is, mert a szülés nem piskóta, és a továbbiak is nagy felelősséggel járnak, amibe eleinte bele se gondoltak. Nem is tudom. Így jártak. Nálam azért még tervben van a kettő, meglátjuk, idővel mit hoz a sors.


20. Gondolkoztál már rajta mi legyen a nevük? 

     Persze. Áron és Amélia a két favorit nevecske.


     Ladybird, még egyszer köszönöm hogy meghívtál erre a tagre (remélem nem bánod, hogy elloptam a képed :P), Nektek pedig azt, hogy elolvastátok. :)
Ha megtetszettek a kérdések, szabad a gazda, vigyétek nyugodtan. :)  

2 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy bevállaltad. :) Látom, közös kedvencünk a The Walking Dead, alkalomadtán majd jól kitárgyaljuk! A képért pedig nem, hogy nem haragszom, de egyenesen örülök neki, hogy neked is bejött.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy meghívtál. :) Nagyon örültem, amikor láttam, hogy te is szereted a TWD-t, akkor mindketten epekedve várjuk az októberi évadkezdést. Simán kitárgyaljuk.
      Köszi, köszi, nagyon bejött a kép, szerintem nagyon szép. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...