2014. október 29., szerda

Nyereményjáték!!!


Sziasztok!

Amint látjátok, az előző két (1,2) bejegyzésem a Maxim Könyvkiadó újdonságaival foglalkozott; jó pár könyvet ki is szúrtam magamnak. A kiadó munkatársától kapott levélben, amiben szerepelt a könyvlista, ott virított egy olyan szép mondat, ami szerint bármelyik (a még meg nem jelenteken kívül) könyvből kérhetek recenziós példány, de mivel mély sajnálatomra nem postáznak külföldre, ezért a recikönyv elúszott... számomra. Viszont kértem egy szívességet, hogy az általam választott könyvet ha én nem is, de legalább közületek valaki megkaphassa. Úgyhogy a blog történetében először (és remélem nem utoljára) nyereményjátékra invitállak Titeket, amiben a Maxim jóvoltából a fődíj Robin LaFevers: Sötét diadal című könyve.

     A XV. századi Franciaországban a Halál szolgálóleányát, Sybellát, kötelessége arra kényszeríti, hogy hazatérjen, abba a pokolba, ahonnan megszökött. Szerelem és kaland, történelem és varázslat, bosszú és megváltás keveredik a Gyilkos kegyelem folytatásában.

Sybella a gyásztól és elkeseredéstől félig eszét vesztve érkezik a kolostor küszöbére. A Halál szolgálóleányai készségesen menedéket adnak neki… a segítségnek azonban ára van. Sybellát, akinek természetes tehetsége van a halál és a csábítás művészetében, a kolostor a legveszélyesebb fegyverei között tartja számon. Ám ezek az orvgyilkos képességek nemigen vigasztalják, amikor a kolostor visszaküldi őt abba az életbe, amely kis híján megőrjítette. És miközben Sybella maga a Halál Istene által kovácsolt fegyver, a cél érdekében az istenség kénytelen életcélt találni a lány számára. Amikor a Halál szolgálóleánya a várbörtönben váratlan szövetségest talál, vajon a bosszún kívül talál magának mást is, amiért élni érdemes?


Itt beleolvashattok!


Rövid ideig gondolkodtam, hogy mit is kérjek tőletek, mint például feliratkozást, facebookos like-ot, de ezt inkább nem tenném kötelezővé. Ha tetszik az oldalam, és érdemesnek találjátok, akkor örömmel fogadom a kommenteket, feliratkozásokat, like-okat.
A könnyű út helyett egy kis nehezítést hoztam, amiben három olyan képet mutatok nektek, amik az elmúlt pár évben a profilképeim voltak. Mindegyik kép kötődik valamihez, az egyiken egy könyv-, a másikon egy sorozat-, amíg a harmadikon egy filmszereplő látható. A Ti feladatok az, hogy felismerjétek, kik vannak a képeken. Nyugalom, egy kis szöveges segítséget is kaptok, továbbá mellékelem a Pinterest oldalamat is, ahol megtalálhatjátok a képek alatt a szereplők neveit, valamint egy kódocskát (# és egy vagy kétjegyű szám). A képek alatt látható neveket és kódot kell kimásolnotok, és elküldenetek az annyedoll@freemail.hu e-mail címemre. 
Tudom, egy kicsit kutatni kell, de ha kitaláljátok kikről van szó, akkor csak három mappát kell átnyálaznotok.

A játék határideje november 3. 23:00 óráig küldhetitek a megfejtéseket.

Szóval a lényeg pontokba szedve:
1. Ha megvannak a karakterek, akkor a megfelelő Pinterest táblákban keressétek ki a képeket, és az alattuk található nevet és kódot másoljátok ki.
2. Küldjétek a megfejtéseket az annyedoll@freemail.hu címre november 3, este 23:00-ig. A tárgy legyen DIADAL.
3. Kedden sorsolok, a nyertest értesítem, akivel a kiadó majd felveszi a kapcsolatot a könyvküldést illetően. 

Ne feledjétek, a kiadó csak magyarországi címre postáz!


És akkor itt vannak a rejtélyes szereplők:


1) Vörös hajú, előszeretettel használja a kardját, kedvenc szava pedig "Haver!"

     






2) Olvasó és tévénéző egyaránt ismerheti azt a csuklyás-göncöt kedvelő igazságosztót, akinek legfőbb és legrettegettebb ereje a szeretet mágiája.
  



3) Egyszer azt mondták neki "Zárd be a szemed, és tárd ki az elméd".











Remélem sok jó megfejtés érkezik, jó nagy adag mázlit kívánok mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...